2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی سرچ ضدافتاب رویوال هم بزن

خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم.  ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته می‌شود که روده‌هایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا می‌چرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده می‌گویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمی‌نمودی و از کارهای بد مردم را منع نمی‌کردی؟🔸او می گوید:‌بله،‌ به کار های خوب امر می کردم،‌ ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[‌متفق علیه].‌‌‌گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤.    آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•  
اونی ک من میزنم ابرسان داره و مناسب پوست چرب و جوش دارحالا نمیدونم شاید برای خشک هم داره

من قبلا سان شیلد میزدم که همون ساین اسکینه

رو پوستم برق مینداخت حس چربی میداد بوشم چشمو اذیت میکرد ولی خوب پخش میشد

رنگ قرمز و سفیده جلدش؟

لطفا به یک پزشک متخصص پوست معتبر مراجعه کنید ...پوست به پوست بدن به بون فرق داره

هر پزشکی هم نه

من دکترم یه ضدافتابی معرفی کرد باید با ماله میکشیدی رو صورت اینقدر سخت پخش میشد

من قبلا سان شیلد میزدم که همون ساین اسکینه رو پوستم برق مینداخت حس چربی میداد بوشم چشمو اذیت میکرد و ...

اره منم اونو داشتم برای منم همینطور بود سوز چشمم بخاطر الکل هست که داره چربم بود ولی من برقش رو دوست داشتم، اینی ک من الان میزنم قرمز و آبی هست توش ابرسان داره چش و نمیسوزونه و خیلی سبک و زود جذبه

🌶🔥