2777
2789
عنوان

خامه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 41 پست
خیلی هم کم نمیشه بزاری یخچال تو یه ظرف که پهن باشه سر شیر غلیظ میشه و میتونی مقدار قابل توجهی ازش بگ ...

ممنون عزیزم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نه وقنی شیر کاملا جوشید درحالی ک جوش میخوره ماست با ابلیمو میریری توش دلمه میشه میریری تو پارچه تا ا ...

ما اینجوری درست نمیکنیم شیر یکم گرم میکنی بعد مایه پنیر میریزی نمیدونستم اونجور شما هم هست

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اون مرنگه كه توش سفيده تخم مرغ داره  تو خامه از سفيده استفاده نميشه

ینی خامه رو همونجوری ک دوسنان گفتن با سرشیر درست کنم؟ 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پنیر که خیلی خطرش بیشتره چون شیرشو نباید جوشوند باید حتمن در مقدار زیاد نمک و مدت طولانی بمونه

من پنیر رو با جوشاندن شیر درست میکنم

وقتی شیر در حال جوشیدن هست بهش یک کاسه ماست اضافه میکنم و از پارچه حریر ردش میکنم میشه پنیر

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
خیلی هم کم نمیشه بزاری یخچال تو یه ظرف که پهن باشه سر شیر غلیظ میشه و میتونی مقدار قابل توجهی ازش بگ ...

تهیه خامه مدلهای مختلف داره یه مدلش با سفیده تخم مرغه

همه خامه ها سفیده ندارن

بی خیال باش تا کامروا باشی
خامه محلی بگیر از لبنیاتی هایی که خودشون درست میکنن معمولا نگهدارنده نمیزنن

شما از چه سنی به بچتون خامه دادین؟ پسرم 8ماهه نیمه ولی از وسط چهار ماه غذا میخوره بنظرتون بهش خامه بدم زود نیس؟ 

من شیر چرپ میخرم بعد میجوشونم بعد داخل یه ظرف بزرگ  میریزم که دهانه گشاد داشته باشه و تا زمانی که شیر داغ هست با قاشق هم میزنم که روی شیر نبده بعد از سرد شدن ظرف شیر رو آروم یه جای خنک قرار میدم که شیر خراب نشه بعد چند ساعت(یک شب تا صبح) یه تکه نون رو اروم روی شیر قرار میدم همه خامه به نون میچسبه بعد از اون کف یه بشقاب کمی شیر میریزم  و نونی که خامه بهش چسبیده رو داخل بشقاب میذارم و یه تکه نون دیگه هم روی اون نون میذارم ‌‌و دوباره کمی شیر روی نون میریزم که نون نرم بشه

من واسه پسرم اینجوری درست میکنم خیلی هم دوست داره

چقدر ماندگاری داره؟ از چند ماهگی بهش خامه دادین؟ 

شما از چه سنی به بچتون خامه دادین؟ پسرم 8ماهه نیمه ولی از وسط چهار ماه غذا میخوره بنظرتون بهش خامه ب ...

منمک از 4/5 کم کم غذاشو شروع کردم و الان 9 ماهش تموم شده رفته تو 10 هنوز لبنیات بهش ندادم یکم ماست دادم بهش شدید اسهال شد دیگه ندادم! البته کره محلی تو فرنی و سوپش میریزم مشکلی نداره

منمک از 4/5 کم کم غذاشو شروع کردم و الان 9 ماهش تموم شده رفته تو 10 هنوز لبنیات بهش ندادم یکم ماست د ...

من زیاد ماست بهش میدم دوهفته ام هست تو شیر اب سویق نبات میریزم میزارم یکم بجوشن نون تیلیت میکنم ماستم از 7ماهگی میخوره