من شیر چرپ میخرم بعد میجوشونم بعد داخل یه ظرف بزرگ میریزم که دهانه گشاد داشته باشه و تا زمانی که شیر داغ هست با قاشق هم میزنم که روی شیر نبده بعد از سرد شدن ظرف شیر رو آروم یه جای خنک قرار میدم که شیر خراب نشه بعد چند ساعت(یک شب تا صبح) یه تکه نون رو اروم روی شیر قرار میدم همه خامه به نون میچسبه بعد از اون کف یه بشقاب کمی شیر میریزم و نونی که خامه بهش چسبیده رو داخل بشقاب میذارم و یه تکه نون دیگه هم روی اون نون میذارم و دوباره کمی شیر روی نون میریزم که نون نرم بشه
شما از چه سنی به بچتون خامه دادین؟ پسرم 8ماهه نیمه ولی از وسط چهار ماه غذا میخوره بنظرتون بهش خامه ب ...
منمک از 4/5 کم کم غذاشو شروع کردم و الان 9 ماهش تموم شده رفته تو 10 هنوز لبنیات بهش ندادم یکم ماست دادم بهش شدید اسهال شد دیگه ندادم! البته کره محلی تو فرنی و سوپش میریزم مشکلی نداره