2777
2789
عنوان

خامه

1084 بازدید | 41 پست

پسرم 4 ماه غذا میخوره میخوام بهش خامه بدم اما تاحالا هرچی درست کردم همشو خودم تو خونه اماده میکردم دلم نمیخواد خامه صنعتی ک پره مواد نگهدارنس بهش بدم  

اگ بلدین چطوری میشه خامه درست کرد ممنون میشم راهنمایی کنین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار شبکه آموزش دیدم.البته برنامه خارجی بود ولی دیگه از خامه متنفرم

سفیده ی تخم مرغ(خام) و شکر و وانیل(شیرنمیدونم بود یانه) رو انقدر با همزن همزد تا کاملا سفید و سفت شد (مثل همین خامه ها دیگه) بعد کشید رو کیکش

تخم مرغ خامشو دیدم دیگه خامه نمیخورم😖

تو نت سرچ کن

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
فکنم سر شیرو باید بگیری بعد با همزن قشنگ بزنی میشه خامه دیگه نه؟؟    

نمیدونم پنیر تونستم درست کنم اما خامه نه مجبورم برا وزن گرفتنش بهش بدم وگرنه اصلا نمیخریدم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من یه بار شبکه آموزش دیدم.البته برنامه خارجی بود ولی دیگه از خامه متنفرم سفیده ی تخم مرغ(خام) و شکر ...

اگ واقعا سفیده بخواد ک نمیشه بخوره تازه حساسیتشم برطرف شده

خامه محلی بگیر از لبنیاتی هایی که خودشون درست میکنن معمولا نگهدارنده نمیزنن

میترسم ی وقت خوب شیرشو جوش نداده باشن تب مالت بگیره

نمیدونم پنیر تونستم درست کنم اما خامه نه مجبورم برا وزن گرفتنش بهش بدم وگرنه اصلا نمیخریدم 

پنیر که خیلی خطرش بیشتره چون شیرشو نباید جوشوند باید حتمن در مقدار زیاد نمک و مدت طولانی بمونه

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

حالا چیکار کنم.... 

سرشیرو همینجوری ام بهش میوم بخوره ولی مثل خامه حجم نداره بخوام با همزن بزنم باید ی عالمه سرشیر باشه تا راحت زده بشه 

پنیر که خیلی خطرش بیشتره چون شیرشو نباید جوشوند باید حتمن در مقدار زیاد نمک و مدت طولانی بمونه

نه وقنی شیر کاملا جوشید درحالی ک جوش میخوره ماست با ابلیمو میریری توش دلمه میشه میریری تو پارچه تا ابش کشیده بشه

وای راس میگی 😣پس دیگه باید دورشو خط بکشم منم ب دخترم گاهی اوقات میدادم

یه برنامه ی خارجی شیرینی پزی بود...

از این برنامه های سلامتی و کالری شمار بود ک طرزتهیه ی خامه و اینا و مقدار کالری و ضررشونو میگفت

همه موادش یادم نی ولی اول شکرووانیلشو ریخت داشتم یادداشت میکردم رسید ب سفیده های تخم مرغ انقدر شوکه شدم حالم بد شد بقیه ش یادم نیست چی کرد😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
حالا چیکار کنم....  سرشیرو همینجوری ام بهش میوم بخوره ولی مثل خامه حجم نداره بخوام با همزن بزن ...

خیلی هم کم نمیشه بزاری یخچال تو یه ظرف که پهن باشه سر شیر غلیظ میشه و میتونی مقدار قابل توجهی ازش بگیری نه فقط اون لایه که سفت شده زیر اونم یه لایه شیر غلیظ هست البته اگه سر شیرو همینجوری میخوره خب همینجوری بهش بده موادش همونه دیگه

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)