2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا ترجیهم اینه قرص نخورم نمیدونم حس خوبی به قرص ندارم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

صلاحتو خودن بهتر میدونی منو که داغون کرد این طرز فکر امیدوارم وضعیتمون یکی نباشه

برا بعضیا واجبه

به خدااا قسم من هيچ وقت اعتقادي نداشتم ولي الان كه ٣٤ سالمه تازه از خواب سادگي بيدار شدم ! من تك دختر بودم تو فاميل و خوشگل و خوش هيكلم ! نميخوام اينجا خودمو تعريف كنم شما كه منو نميشناسين ! و تو خانوادم همه چي برام محيا بود ! و اينكه خواستگار زيادي داشتم ! اصلا با غريبه ها كار ندارم با خودي ها كه چشم ديدنمو نداشتن ! دايم من خواب گربه سياه و مار سياه ميبينم كه مار بارها تو خواب نيشم زده و گربه سياه بهم حمله ور ميشه و از خواب پريدم ! يه مند لباس خونگيام سوراخ سوراخ شده بود و لكه هايي كه هيچ وقت نرفت !

و نامزدم كه فوت شد ! و چند سال همه كارهام گره داشت ! و تغيير رفتار يهويي ادامهايي كه باهم صميمي بوديم ! و حتي خانوادم ، ديگه پوست كلفت شدم و چندين بار طلام از خونم گم شده بدون اينكه كسي خونه ام بياد همين چند زوز قبل پشت گوشوارم رو زمين افتاده بود خودش نيست 💔💔💔 من ال بحال كاري ب كسي نداشتم و خسود نبودم ولي از ١٤ سالگيم تا الان همش رو من كار كردن بخداااا قسم ، سه بار تصادف شديد كردم تو اون چند سال نكبت بار !!! تا اينكه بدون يذره شكي يه نفر او خواب بهم گفت روت دعا هست اسممو بارها صدا كزد و از خواب بيدار شدم ! تا بحال هيج دعا نويسي نرفتم ولي از خدا ميخوام از ته قليم ميگم خدايا هر كه پشت سر كسي دعا و طلسمي ميكنه چنان زندگيشو خرااااااب كن كه فقط فكرش فقط تو مشكلات خودش باشه !

من كه حالم خيلي بد بود اون سالها 🖤😭🖤

خدااااااايا ....خودت كه شاهد بودي ....

عزیزم این مسئله جای آزمون و خطا ندارها که بگی ببین تغییر میکنی یا نه چون راه رو ممکنه باز کنی ناخواس ...

اینو دارم از اساتید میگم اساتید قرانی برای اینکه بدونید طلسم دارید یا نه

چون اگر با شنیدنش حالتون بد بشه ممکن طلسم باشه وگرنه حتی در حالت عادی مشکلی پیش نمیاد

طلسم با بقره باطل میکنند

فعلا امضا ندارم
مضخرفاتی که اینستا یاد مردم داد

من اینستا نمیرم زیاد خودم دکترای روانشناسی دارم و از بچگی گربه داشتم خانوادم هم این عقیده را دارن خیلی هم برکت و ثروت نصیبم شده و واقعا از صمیم قلبم هر نذری دارم برای گربه های خیابون آب و غذا میدم .مزخرف رو اول یاد بگیر درست بنویسی عزیز بعد حرف الکی بزن

قرص های سنگینم داده بود نخوردم ادامه ندادم حالا من موندم و کلی درد 😑😞😞😞

عزیزمممم

کاش یه روانپزشک دیگه میرفتی

از یه قرص ضعیف شروع کنی حالت ک بهتر بشه خودتم روحیه و انگیزه میگیری واسه ادامه درمان