2777
2789
سوره جن بخون ببینوحالت تغییر میکنه بقره پخش کن رقیه شرعی اگر داشته باشی تغییر میکنه یا بدت میاد

عزیزم این مسئله جای آزمون و خطا ندارها که بگی ببین تغییر میکنی یا نه چون راه رو ممکنه باز کنی ناخواسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلا استثنا سیاهی هستن

من اعتقادی ب این چیزا نداشتم مث خانوادم بابام اولین بار یه مردیو میبینه تو قهوه خونه میگفتن تو این کاراس مرده بهش گفته برو حیاط خونتون فلان قسمت دعا دفن شده بابام واسه مسخره بازی گشته دیده دقیقا همونجا دعا وجود داره رنگ و روش شد گچ

ولی هیچوقت سمت باطلی نرفتن حس میکنم سیاهیش فقط منو گرفته بقیه اعضای خانواده نرمالن والا

ببین حتی اگه یه درصد احتمال ی مشکل روانی داخلته قرصاتو سر موقع بخوربرا من پنج سال پیش تجویز کردن نخو ...

قرصا بهم نسساخت اون قسمت مغزم ک فرمان میداد سیر شدی از کار انداخت اصلا سیر نمیشدم انصدر میخوردم تا یا بالا میاوردم یا انقدر رفلاکس میکردم شب تا صبح بیدار بودم

قرصا بهم نسساخت اون قسمت مغزم ک فرمان میداد سیر شدی از کار انداخت اصلا سیر نمیشدم انصدر میخوردم تا ی ...

باید با روانپزشک مشورت میکردی قرصاتو عوض میکرد منم سرترالین ایرانی حالمو بد کرد خارجی بهترم میکرد باز

ببین قرص اعصاب سمه ولی نخوردنش سرطانه

ی مدت باید بخوریم چاره نیس

باید با روانپزشک مشورت میکردی قرصاتو عوض میکرد منم سرترالین ایرانی حالمو بد کرد خارجی بهترم میکرد با ...

داروی تشنج بهم داده بود آخههههه میگفت توپنیکات تشنج نشون داده