2777
2789
قرص های سنگینم داده بود نخوردم ادامه ندادم حالا من موندم و کلی درد 😑😞😞😞

ببین حتی اگه یه درصد احتمال ی مشکل روانی داخلته قرصاتو سر موقع بخور

برا من پنج سال پیش تجویز کردن نخوردم کلی داغون شدم فک میکردم درست ترین کاره مشکل روان با چیزای الکی خوب نمیشه ی مدت اوکی میشی قوی تر برمیگرده

الان اونایی که همزمان با من دکتر براشون قرص نوشته بود قرصاشونو خوردن و بعد یه مدت اروم اروم قطع کردن پرفکتم نباشن وضعشون از من بهتره

قرص های سنگینم داده بود نخوردم ادامه ندادم حالا من موندم و کلی درد 😑😞😞😞

گفتم میتونه باشه بحث ماورایی با پزشکی جداست اون خانم گفت علائم افسردگی منم جواب دادم میتونه باشه ولی میتونه علامت دعا هم باشه

گفتم اکثرا برای این مدل درد ها دلیل پزشکی نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اعتقاد ندارم یکبار هم سمتش نرفتم چون همه حداقل یکبار رفتن ولی من نرفتم و نمیرم اما چند روزه ذهن ...

سوره جن بخون ببینوحالت تغییر میکنه

بقره پخش کن رقیه شرعی اگر داشته باشی تغییر میکنه یا بدت میاد

فعلا امضا ندارم
یه فرمول کلی بهتون میگم هیچ دعای خوب و بدی فرق ندارها دعا حتی قرآنی هم سنگینی داره ولی دعای سیاهی که ...

میشه راه حل بدین؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
برای معده و دلپیچه هام دکتر رفتم آزمایش. دادم هیچ مشکلی نبوده برای پنیکمم نوار مغز دادم اونم بد نبود ...

من تو یه کتاب خونده بودم باد معده های زیاد بدبو یکی از علائمش بود در صورتی که قبلا نداشتی

خودم ب خدا اعتقاد ندارم دکتر رفتم گوارش مغز و اعصاب همه چیزززز ولی نمیدونم چمه ک ی سری حالتا دارم هم ...

چطور به خدا اعتقاد نداری؟!

صرفا برام سواله چون میپذیرم کسی به دین های دیگه اعتقاد داشته باشه ولی خدا ناباوری رو درک نکردم تاحالا

ای که میپرسی بدینسان کیستی زار و نزار. وحشی ام من کاین چنین زار و نزارم کردهای

وای راستی گاهی سردرد های وحشتناکی میگیرم

عروس خالم یه دفعه گذاشت رفت و طلاق گرفت بعدا تو خونش خالم دعا پیدا کرد کار مادرش بود خدا ازش نگذره دخترشو میخواست بده یکی دیگه البته از اونم جدا شد