2777
2789
عنوان

دیزاینر اتاق مادر و نوزاد بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست
وای عزیزمم منم به خاطر دوتا دختر دیگم به این چیزا فکر میکنم گیر دادن،به سلامتی عزیزمم🥹

عه عزیزم.....چقدر ی آدم میتونه خوشبخت باشه دخترایی مثل دخترای شما داشته باشه🥰😂

به من که کسی تا حالا پیشنهاد نداده....دختر داشتم میدادن حتما 🫠😥

دخترا رو این چیزا حسااسنبگو خودتون بیاین یه چیزایی درست نیم ببریم خلاقیتشون هم گل میکنه

آره راست میگی کلا میخواستم ببینم قیمت هاش چیه و اینا اینجوری بهترم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا؟🥲

اسی تجربه خودمو میگم. همون روزی که من زایمان کردم یه خانم دیگه اتاق بغلی هم همین برنامه شمارو داشت. اندازه ی دیس ب بلندی یک متر کاپ کیک صورتی.. در و دیوار... لباسای مخصوص.. بادکنک آرایی... البته همه رو شوهرم شرح میداد.. من ندیدم... برای منم شوهرم گل و بادکنک و عروسک و اینا گرفته بود.. همینا... بعد بچه منو همونجا تو اتاق عمل دادن بغلم. بچه اونارو بردن ان آی سی یو... حتی فیلم بردار هم تدارک دیده بودن. خیلی بیریخت شد... همه فامیل گفته بودن بیان تو فیلم باشن همه ناراحت شدن رفتن...

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
نمیدونم واسه دوتا بچه های دیگم اینکارو نکردم ولی بچه ها دیدن توی اینترنت هی نشونم میدن فقط کلا میخوا ...

مثلا کیک بگیر با توجه به جنسیت بچت وعکس سونو یه لباس خوشگل بپوش خانواده خودتون فقط دورهمی فیلم بگیرید یادگاری

یا نه ماهت شد برو آتلیه

تو فقط یه روز بیمارستانی

تزینات هزینه ی به صرفه ای به نظرت؟

شایدم سلیقه ایه

اسی تجربه خودمو میگم. همون روزی که من زایمان کردم یه خانم دیگه اتاق بغلی هم همین برنامه شمارو داشت. ...

وای چه بد🥲

حالا من اونقدر آنچنانی نمیخواستم میخواستم کلا در حدی باشه که دوتا دختر کوچولوم راضی باشن گیر دادن بهم اینکارو کن😂

خوب بود؟من تازه دارم بیمارستانا رو چک میکنم دوتا دخترای دیگم رو لاله به دنیا آوردم ولی الان دکترم او ...

راستی خانومی من چون زایمان نکردم تاحالا اطلاع ندارم ولی تا جایی که شنیدم آدم بعد زایمان مخصوصا سز توان حرکت نداره چه برسه بخواد عکس و ...داشته باشع.....اینجوری نیست که من فهمیدم؟

دختره اینم🤭

هرکاری که خوشحالتون میکنه انجام بدین عزیزم

زندگی جریان داره

ان شاءالله بسلامتی و خوشی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای چه بد🥲حالا من اونقدر آنچنانی نمیخواستم میخواستم کلا در حدی باشه که دوتا دختر کوچولوم راضی باشن ...

بگو واسه خونه تدارک ببینن. موقعی ب سلامتی فارغ شدی و خواستی که برگردین. اسفند دود کنن. کیک سفارش بدین. بادکنک...

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بگو واسه خونه تدارک ببینن. موقعی ب سلامتی فارغ شدی و خواستی که برگردین. اسفند دود کنن. کیک سفارش بدی ...

آره اینم فکر خوبیه بچه ها میخواستن بیان بیمارستان البته ولی خب یکم بیشتر فکر کردم بیمارستان بازم محیطش آلودس بهتره بچه ها خونه باشن پیش یکی از اقوام بزارم و خونه رو تزئین کنم بهتره

آره اینم فکر خوبیه بچه ها میخواستن بیان بیمارستان البته ولی خب یکم بیشتر فکر کردم بیمارستان بازم محی ...

آره فکر خوبیه دخترا کلی وقت دارند به سلیقه خودشون تزیین کنند شما هم بعد از مرخصی آن شالله حالتون بهتر است و کلی باهاشون عکس یادگاری می گیرید.