ما سه سال دوست بودیم تازه ازدواج کردیم ولی مث سگ پشیمونم همش ناز میکنه قهره
مثلا امروز میگه بارون میاد مرخصی میگیرم میام بریم بیرون
میگم باشه عزیزم
قهر کرده میگه چرا ذوق نکردی
منم واقعا خسته شدم هیچوقت فک نمیکردم ابنطوری باشه متاهلی دیگه دیدم نسبت ب همه مردا خراب شده
_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
نمیدونم بخدا دهنمو سرویس کرده من خیلی دختر شاد و شیطونی بودم اما از عید تاحالا یه افسرده شدم بس ک پر توقعه و همش درحال جنگو دعوا و قهر و ...
دارم دق میکنم
همش باید حواسم ب حرفو رفتارم باشه ک یوقت بهش برنخوره همه رو میبینم انقد باهم صمیمی ان و خوبن
من نه
اونشب میگه نگا تو فیلم هما چقد از نقی حساب میبره تازه نقی هم دعواش کرد
میگم اینا فیلمههه
دیوونه شدم
_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔