2777
2789
عنوان

کنکور ارشد

91 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من کنکور ارشد ثبت نام کردم ان شاءالله ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت سال آینده هست فعلا دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم و امتحانام قراره ۲۰ بهمن تموم شه به نظرتون من از ۲۵ ام بهمن شروع کنم بخونم میتونم رتبه خوبی بیارم و روزانه قبول شم دانشگاه تهران یا نه؟!🥲🥺

راهنمایی کنین کنکور اقتصاد شرکت کردم به نظرتون چه منابعی رو بخونم یا تمرکزم رو رو چه درسایی بزارم بازدهی خوبی داره

از رشتتون خبر ندارم

ولی من چندتا سمینار ارشد رفتم میگفتن۶ ماه لازمه برای دولتی اوردن

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رشتتون خبر ندارمولی من چندتا سمینار ارشد رفتم میگفتن۶ ماه لازمه برای دولتی اوردن

رشته خودم اقتصاده تو کارشناسی یه چیزایی حالیکه 😂 ولی فرصت کمه 🫠

حس میکنم کمه اونم واسه روزانه تهران وقت بیشتری لازمه🫠

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

من ۲ ماه خوندم

اونم شاغل بودم ۲ ۳ ساعت شبا میخوندم

تازه سالها از لیسانسم میگذشت از درس دور بودم

رتبم شد ۲۳۰ مطمئنم اگه ۳ ۴ ماه روزی ۵ ۶ ساعت میخوندم دولتی میاوردم خیلی راحت بود

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
ای بابا ،با خودم میگم کاش یه سال فاصله مینداختم بعد 🫠

من بودم فاصله مینداختم ارزش داره آخه بعدش میزاشتم وقتی کامل آماده بودم و چیزی که میخواستم رو میاوردم🫠🥲

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

دانشگاه تهران رو بعید میدونم اما دانشگاه های دیگه تهران راحته

مثلا شهید بهشتی و اینا میشه برای شریف با استعداد درخشان درخواست دادم اونم بعید میدونم با این همه تقاضا واسه اونجا قبول شم🫠

پس میشه ممنون که امید میدی🥰

اره عزیزم کنکور ارشد از کارشناسی خیلیییی راحت تره خیالت راحت من دوستم ۶ ماه خوند دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی اورد

سالها هم بود از درس دور بود

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...