2777
2789
عنوان

کنکور ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 27 پست
من بودم فاصله مینداختم ارزش داره آخه بعدش میزاشتم وقتی کامل آماده بودم و چیزی که میخواستم رو میاوردم ...

اره من دیگه بکوبم خوندم ۷ ترمه تموم کنم الانم خریت کردم ثبت نام کردم فارغالتحصیلی و کنکور ارشد چسبید به هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من دیگه بکوبم خوندم ۷ ترمه تموم کنم الانم خریت کردم ثبت نام کردم فارغالتحصیلی و کنکور ارشد چسبید ...

نمیشه مثلا شرکت نکنی بمونه بعد؟

حالا الانم عیب نداره امیدتو از دست نده بخون ایشالا که بهترین ها واست اتفاق بیوفته🥹

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

شریف رو یکی ار بچه های ما هم درخواست داده خیلی خفته احتمالا بیاره

توکل به خدا اخه اونا واسه بچه های خودشون سهمیه دارن ،هواشونو دارن ولی خارج از دانشگاه شریف درخواست بدن سخت میشه

نمیشه مثلا شرکت نکنی بمونه بعد؟حالا الانم عیب نداره امیدتو از دست نده بخون ایشالا که بهترین ها واست ...

دیگه کردم

نمیشه نرم مجبورم هر چی تو چنته دارم بزارم 💪🥹

دیگه کردم نمیشه نرم مجبورم هر چی تو چنته دارم بزارم 💪🥹

موفق باشی عزیزم میتونی نگران نباش😊

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

من از تو دوست من که راهنما بودی💪🙏💖

خواهش میکنم کاری نکردم که عزیزم🫂