2777
2789
عنوان

شک به بارداری

853 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من یک ساله در اقدامم. 8 اردیبهشت باید پریود میشدم ولی نشدم. سه روز بعد تاخیر بی بی چک مثبت شد(خط دوم خیلی کمرنگ بود) دو روز بعد دوباره بی بی چک گذاشتم منفی شد. روز نهم تاخیر آزمایشخون دادم منفی بود. تا اینکه دیروز بعد 16 روز تاخیر پریود شدم. البته بگم که روز قبلش کار سنگین انجام دادم و اینکه من معمولا تو پریودی زیاد درد نداشتم ولی ایندفعه انگار استخونای کمرم داره از هم جدا میشه خونریزی هم کمی بیشتر شده حس میکنم. کسی تا حالا اینطوری بوده؟ ممکنه باردار باشم؟ اگه نه چرا اولین بیبی چک مثبت شد؟ هیچ داروی خاصی مصرف نمیکنم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اما احتمالا رحم ت داره اماده میشه برای بارداری با تاخیر و خون ریزی زیاد

خانمی میشه جواب سوال منم بدی؟من باید ۲۹پری میشدم همیشه امکان داشت که دیر پری بشم اما زود اصلا.این ماه قرص و امپول استفاده کردم از دیروز لکه بینی دارم.ممکنه که رحمم داره اماده میشه واسه بارداری؟

بیبی چک مثبت کاذب خیلی پیش میاد دوستم

چه بددددددد..... خیلی خورد تو ذوق خودم و شوهرم...... اون دو روزی که فک میکردم باردارم خیلی خوشحال بود طفلک

من فکر میکردم بیبی چک خیلی قابل اطمینانه... از اطرافیان شنیده بودم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
چه بددددددد..... خیلی خورد تو ذوق خودم و شوهرم...... اون دو روزی که فک میکردم باردارم خیلی خوشحال بو ...

دو تا تجربه

هاله بیبی چک اگه روز به روز یا نسبت به قبلی مشخص تر شد اون بیبی چک قابل اعتماده.

یکی دیگه م اینکه هاله کمرنگ اگه صورتی بود باز نسبت به هاله ای که به سیاهی میزنه و صورتی نیست درستتره.هاله ی که تون صورتی نداره معمولا کاذبه.

هیچ وقت به یک بیبی چک اعتماد نکن.دو یا سه تا بگیر.یا یه روز در میون یا هر روز بذار و اگه روز به روز نسبت به قبلی مشخص تر شد اونوقت مطمئن باش که نی نی تو دلته.انشاالله این بار نی نی میاد تو دلت

سلام دوستان من همیشه۲۴م پریود میشدم و همیشه منظم بود.تا اینکه بهمن ماهی پریود نشدم الانم که اسفند هست.بی بی چک زدم یه هفته بعدش منفی شد.نمیدونم حالا چیشده اینجوری شده.نظرتون رو برام بزارین ممنون