آرتمیس_آ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 127 عنوان رنگ مو غیرشیمیایی 53 بازدید | 7 پست سلام دوستان من موهای سرم زیاد سفید داره مخصوصا جلوش که دیده میشه همیشه خودم رنگ مشکی میزدم تا اگزمام عود کرد و دکترم گفت اصلا رنگ مو استفاده نکن روش غیرشیمیایی و طبیعی هست که بتونم موهای سفیدم تیره کنم چون سن زیادی ندارم ولی موهام خیلی سفیده 1404/11/05 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضی۶۶۸۷۹ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 622 صابون پر طلایو بابونه و ی مشت علف دیگ مامانم قاطی میکنه میشه طلایی بور میشه موهاش
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6234 رنگ نزن اصلا؛ بزار جو گندمی بشه؛خیلیم قشنگه؛موهای منم همینطوره؛دیگه نمیخوام رنگ کنم؛ یکم موهام نفس بکشه؛خیلی رنگ کردم؛نابود شد موهام. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آرتمیس_آ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 127 حنا خالیم بزاری میشه نارنجی دو شب بزاری میشه شرابی یه بار حنا گذاشتم موهای مشکیم خوشرنگ شد ولی سفیدا نارنجی روشن شدن
آرتمیس_آ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 127 رنگ نزن اصلا؛ بزار جو گندمی بشه؛خیلیم قشنگه؛موهای منم همینطوره؛دیگه نمیخوام رنگ کنم؛ یکم موهام نفس ب ... آخه خیلی سفید دارم و سنم زیاد نشون میده جلو هم به کل سفیده باز پشت قشنگتره و با موهای سیاه قاطیه
آرتمیس_آ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 127 حنا خالیم بزاری میشه نارنجی دو شب بزاری میشه شرابی نمیخوام دو رنگ بشه وقتی حنا میذارم سفیدا یه تناژه مشکیام یه تناژ رنگ دیگه میخوام تک رنگ باشن و مشخص نباشه کدوما و چقد سفید بوده