2777
2789

عزیزممدرکو بگیر اما سطح زبانتوببر بالا وگرنه اذیت میشی

اینتجربهمنه

منمدقیقا همینسطحبودم مدرک ttc گرفتم و رفتماموزشگاه مربی شدم

ولی سر کلاس فشار بالایی روم بود همش استرس داشتم نکنه گیر کنم

و بچه هایی که از عمد سوال پیچ میکنن که سوتی بگیرن

من ۲ماه بیشتر دووم نیاوردم

بااینکه اخلاقی خوب بودم و بچه ها دوست داشتن ترمبعدی هم تیچرشون باشم ولی خودم نتونستم تحمل کنم و اومدم بیرون

شمام در کنار گرفتن مدرک

سطحزبان خصوصا دایره لغاتتو ببر بالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اون آزمونه رو که بدی میری دوره تیتیسی میگذرونی تیتیسیتو توی هر موسسهای که میخوای بگذرونی برو مرکز اون موسسه چون وقتی که بری از مرکز اون موسسه دورهای که اون موسسه داره توی اون شهر رو تدریس کنی ولی اگه فقط در واقع بری اون مثلاً آموزشگاهی که داری توش آزمون میدی تیتیسی بگذرونی فقط میتونی توی اون آموزشگاه تدریس کنی این نکته رو هم در نظر بگیر حائز اهمیت

اصفهانم

اشباه نکن اصفهانی خانم نافذ و از دست نده ازت یه معلم فوق العاده میسازه

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بستگی به آموزشگاهی که میخوای ثبت نام کنی هم داره

آموزشگاه سفیر برای ttc سطح حداقل c1 میخواست

اول یه آزمون تعیین سطح کتبی آنلاین داشت بعدشم تعیین سطح حضوری مصاحبه ای

اگه قبول میشدی میتونستی توی دوره ttc شرکت کنی و بعد تموم شدن دوره هم چند تا آزمون عملی داشت که اگه قبول میشدی میتونستی توی همون آموزشگاه کارتو شروع کنی

کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود ..🕊️

چون بقیه جاها ازم دوره شما خودت کسی اطرافت مربی زبان نیست

خودم ده ساله مدرس زبانم

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بعد چه جوری بود ازمونش رو برگه بود یا مصاحبه ای؟

من از دانشگاه تربیت مدرس گرفتم عزیزم دوره تی تی سی آموزش میدن و ۴ تا دمو ازت میگیرن هر جا متفاوته . هر چی سخت گیر تر به نفع خودت

اصلا تی تی سی مخفف چیه ؟دوره تربیت مدرس . یعنی بهت آموزش میدن معلم شی خیلی مفصله . اگر زبانی باشی مخصوصا آموزش زبان درکش برات راحت تره . اما کاش از جای معتبر میگرفتی دوره رو حتی آنلاین بگذرونی هم ارزش داره