2777
2789

بی ۲ خوبه . یه آزمون ساده نیس . دوره س آمورش میبینی ازت آزمون عملی تدریس میگیرن. جای معتبر حتما برو خیلی مهمه خیلی .مثلا دانشگاه تربیت مدرس . شهید بهشتی . آکادمی میلاد

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اموزشگاهی نزدیکمون هست میخوام اونجا برم

نمیدونم چه جور جائیه. اگه میخوای همون جا هم تدریس کنی برو . اما تفاوت سطح زیادی بین جاهای معتبر هست .

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نمیدونم چه جور جائیه. اگه میخوای همون جا هم تدریس کنی برو . اما تفاوت سطح زیادی بین جاهای معتبر هست ...

چون بقیه جاها ازم دوره شما خودت کسی اطرافت مربی زبان نیست

حالا ازمون تعیین سطح میدم ببینم قبول میشم یا نه

اره حتما

ببین تدریس و مهارت تدریس که کلا جداست

ولی تقویت این زبان به خودت خیلی کمک میکنه و باعث میشه بهتر شی

از طرفی خب مهمه به چه کسایی میخوای تدریس کنی، بچه ها تا کسایی که میخوان ایتلس بگیرن

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

b2 کمه

نیست . جز قوانین تی تی سی بی ۲ به بالاس . اگه واقعی باشه

سطح

اره حتماببین تدریس و مهارت تدریس که کلا جداستولی تقویت این زبان به خودت خیلی کمک میکنه و باعث میشه ب ...

برای کودک هم باید سطح ش بالا باشه . اما آیلتس کلا روش تدریس ش متفاوته و نیازمند دانش زبانی بالا و مهارت تدریس آیلتسه اصلا تی تی سی مجزا داره

نیست . جز قوانین تی تی سی بی ۲ به بالاس . اگه واقعی باشه سطح

نگفتم نمیشه

ولی بنظرم مهارت و سواد کسی که تدریس میکنه مهمه

خیلیا مدرسن ولی ایا همشون مثل همن؟

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.