2777
2789
عنوان

بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 33 پست

منم شکمم خیلی ترک داره پسرم سه سالشه از وقتی از شیر گرفتمش عادت کرده به شکمم همش باید بوس کنه و ناز،تازه هی هم میپرسه ازم چرا شکمت اینجوریه😐؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اونارویادم رفت اینقدکه پسرم داره ازسروکلم بالامیره نصفه شبی😜😜😜

خدا حفظش کنه😉

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو قلو دارم

بکیسون فقط رو پام میخوابه و انگشتای پاهام را میگیره

هر کاری میکنم از سرش نمی افته

گاهی روزها که خسته شده میاد میشینه با انگشتای پاهام بازی میکنه

کلا پاهای همه را دوست داره دست برنه

من دو قلو دارم بکیسون فقط رو پام میخوابه و انگشتای پاهام را میگیره هر کاری میکنم از سرش نمی افته ...

وای اصلا خوب نیست.نزار ادامه بده.بلا بدور به دور یه نوع انحراف جنسی هست که فتیش فوت میگن.خیلی بد هست .

ببخشید من خیلی واضح گفتم که حساب کار دستت بیاد مواظب باشی که به چیزی عادت نکنن

چون خودم مادر هستم.

وای اصلا خوب نیست.نزار ادامه بده.بلا بدور به دور یه نوع انحراف جنسی هست که فتیش فوت میگن.خیلی بد هست ...

از 1 سالگی انگشای پاهام را میگرفت

یعنی از 1 سالگی انحراف جنسی داره بچه؟!!!!

به حق چیزای نشنیده

انحراف جنسی تو مغز آدم هاییه که همش بهش فکر میکنند

از 1 سالگی انگشای پاهام را میگرفت یعنی از 1 سالگی انحراف جنسی داره بچه؟!!!! به حق چیزای نشنیده ان ...

خانم محترم شما در مورد اون چیزی که بهت گفتم یه سرچ کن متوجه میشی چی هست .چرا پرخاشگری؟

خانم محترم شما در مورد اون چیزی که بهت گفتم یه سرچ کن متوجه میشی چی هست .چرا پرخاشگری؟

من قبل اینکه شما بگید با روانشناس صحبت کردم

و دلیلش هم اینه که بچه ها تماس بدنی را دوست دارند

حالل من بچه هام دوقلو اند یکی بقل میکنم اون یکی که معمولا روی ماهام میزارم پاهام را میگیره برای احساس امنیت

حالا تو منحرف بودی و چی سرچ کردی که به این نتیجه رسیدی به خودت مربوطه

هرچی به خودتون مربوط میشه به بقیه تعمیم ندید لطفا

اون فتشیسم که شما گفتید که خدا رو شکر تا حالا نشنیده بودم و الان سرچ کردم اولا انحراف جنسی نیست و ثانیا مربوط به افراد بالغه نه بچه 1 ساله که برای احساس امنیت دست یا پای مادرش را میخواد لمس کنه

اون فتشیسم که شما گفتید که خدا رو شکر تا حالا نشنیده بودم و الان سرچ کردم اولا انحراف جنسی نیست و ثا ...

بابا یکم از مغزت استفاده کن.همه بیماریها که از بالغی در افراد درست نمیشه .یه شروعی یه منشا از کودکی داشته.که علتی داره .

در ضمن من خاستم به طفل معصومی تهمت بزنم؟من فقط به مادرش آگاهی دادم که بره مطالعه کنه .شما جنگ داری .برو پی جنگت

دیگه هم ریپلای نکن در همین ندونسنت بمون.تمام

بابا یکم از مغزت استفاده کن.همه بیماریها که از بالغی در افراد درست نمیشه .یه شروعی یه منشا از کودکی ...

http://www.roham.ws/web/ftopict-

5726.html

شما هم لطفا این منبع علمی را بخون

به جای احتمالا مطالب مبتذلی که تا حالا خوندی و برداشت غلطی که داری

هرچی هم میدونی بزار برای خودت و بچه هات لطفا

از این به بعد هم وقتی خواستی به کسی نظری بگذاری خودت را جای اون شخص بگذار ببین چی داری میگی

من اگه میخواستم از امثال تو نظر بخوام پیش مشاور نمیرفتم.

تمام

من قبل اینکه شما بگید با روانشناس صحبت کردم و دلیلش هم اینه که بچه ها تماس بدنی را دوست دارند حالل ...

چقدر راحت تهمت میزنی؟من منحرف بودم وسرچ کردم؟شما مطمینی؟شما که اینقدر بیماری مسیله ای رو اینجا مطرح نکن که بنده خدایی بیاد از سر دلسوزی آگاهی بده شما بیای جنگ افروزی کنی.مشخصه از اون مدلایی هستی که خیلی سلیطه ای.