2777
2789
عنوان

بچه دوساله

461 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خسته نباشید

دوستان پسرمن عادت کرده شیشه شیرکه میخوره یامیخوادبخوابه یادرازبکشه حتمابایددستشوبکنه تودهن من .انقدرم چنگ میندازه حرصی میشم نصف شب یه نفردستشومیکنه تودهنت حتی جای خوابشم جداکردم ولی بازم انقدرگریه میکنه تادستشوبکنا تودهن من انقدرم اذیت میشم..راه حلی میدونیدبایدچیکارکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣😆😆😆😆عزیییزم قربونش برم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اولا که دیگه بزرگ شده شیشه روازش بگیرتااین عادتشم ازسرش بیفته

دوما و سوما چی شد؟😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شیر شب رو باید یکسالگی قطع میکردید به دندوناش اسیب میزنه شام سنگین بهش بدید که گرسنه نشه شیر رو کامل قطع کنید و جای خوابشم جدا کنید اگه گریه کرد بردی کنارش با ارامش ازش بخواید که بخوابه چند روز سختی بدید به خودتون عادت میکنه مقاوم باشید

باید جلوشو بگیرین تا عادت نکنه

پسر خواهرم کوچیک بود عادت داش موقع خاب بغل مامانش موهای مامانشو بکشه

الان ۹سالشه هنوز همین عادت و داره متاسفانه 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐