2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظهههه

95 بازدید | 9 پست

من یه پروژه دارم برای فارغ التحصیلیم که موضوع رو استاد سخت داده یه قسمت از پروژه رو میخواستم بدم یه آقایی برام انجام بده گرون ام میگه ولی خب مشکلی نیست

بعد حالا این آقا گفته باید حضوری اگر مقدور باشه همو ببینیم تا پروژه رو بلز کنیم طبق چیزی که استاد میخواد ولی اون قسمتی که میخواد انجام بده چیز خاصی نداره که بخوام توضیح بدم بهش حضوری این آقا رو یکی از دوستام که براش پروژه انجام داده بهم معرفی کرد نه میشناسمش نه چیزی ولی دوستم برا پروژه دوسه بار رفت پیشش کافه

حالا من یکم دودلم که برم میخوام بهش بگم آنلاین حرفشو بزنیم چون نمیشناسمش بنظرتون برم یانه احتمالا کافه ای جایی بخواد بری جای عمومی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میخواد بخوردت

اگه حس امنیت نداری با همون دوستت برو

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اگه کارش اینه برو ترجیحا باخانوادهاگه ن ک نرو

با خانواده که زشته

اصولا آدم خودش تنها میره

من با هم کلاسی ها دانشگاهم گروهی رفتیم کافه دانشگاه ولی چند نفر بودیم دختر پسر

این غریبه هست نمیدونمچیکار کنم

با خانواده که زشتهاصولا آدم خودش تنها میره من با هم کلاسی ها دانشگاهم گروهی رفتیم کافه دانشگاه ولی چ ...

منظورم یکی از اعضای خانواده بود

توصیف تو اینگونه توان گفت ک تو..............تو،ختم تمام دلبرانی جانآ😘🦋🫶

مگه میخواد بخوردت اگه حس امنیت نداری با همون دوستت برو

نهههه😂

فقط هرچی فکر میکنم نیاز به باز شدن نداره پروژهه چون چیزایی که باید رعایت بشه توشو بهش گفتم قبلا برم اونجا چیکار مثلا

با خانواده که زشتهاصولا آدم خودش تنها میره من با هم کلاسی ها دانشگاهم گروهی رفتیم کافه دانشگاه ولی چ ...

گفتم که با دوستت برو

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم