من یه پروژه دارم برای فارغ التحصیلیم که موضوع رو استاد سخت داده یه قسمت از پروژه رو میخواستم بدم یه آقایی برام انجام بده گرون ام میگه ولی خب مشکلی نیست
بعد حالا این آقا گفته باید حضوری اگر مقدور باشه همو ببینیم تا پروژه رو بلز کنیم طبق چیزی که استاد میخواد ولی اون قسمتی که میخواد انجام بده چیز خاصی نداره که بخوام توضیح بدم بهش حضوری این آقا رو یکی از دوستام که براش پروژه انجام داده بهم معرفی کرد نه میشناسمش نه چیزی ولی دوستم برا پروژه دوسه بار رفت پیشش کافه
حالا من یکم دودلم که برم میخوام بهش بگم آنلاین حرفشو بزنیم چون نمیشناسمش بنظرتون برم یانه احتمالا کافه ای جایی بخواد بری جای عمومی هست
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
با خانواده که زشتهاصولا آدم خودش تنها میره من با هم کلاسی ها دانشگاهم گروهی رفتیم کافه دانشگاه ولی چ ...
گفتم که با دوستت برو
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم