2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

302 بازدید | 18 پست

خانما من با جاریم رابطه مون خوب نیست

انقدر پشت من بد گفته

که یکی از خواهرهاش چندین و چند بار توی بازار از جلوم رد میشد اخم وتخم میکرد و رو ترش میکرد واسم و سلام نمیکرد

یه بار تو بازار خواستم بهش سلام کنم

وقتی دیدم اینطوری برخورد میکنه باهام

دیگه سلام ندادم و مثل خودش باهاش برخورد کردم باهاش

خلاصه امروز رفته بودیم مراسم عزای پسردایی جاریم

(بخاطر یه بنده خدایی رفتم،(اسم مستعارش سمیرا)

آخه سمیرا از فامیلای جاریمه و مراسم هم مراسم هفتم برادر سمیرا بوده)

خلاصه خواهر جاریم هم اونجا بود

وچون مراسم پسرداییش بود، رفتم بهش سلام دادم و تسلیت گفتم بهش

اول با بی میلی جوابم رو داد

ولی بعدا گرم گرفت

وقتی دیدم رفتارش از اول درست نبود

منم سرد رفتار کردم

حالا مثل سگ پشیمون که چرا اصلا از اول رفتم بهش سلام دادم آخه

کاش اصلا سلام نمیدادم....

حالا میره به جاریم و بقیه خواهراش میگه اومد سلام کرد ومن بهش محل ندادم

خلاصه خیلی غصه میخورم بابت کارم

بابا اینکه چرا با وجود رفتارای زشت گذشته ش بازم خودمو کوچیک کردم و رفتم بهش سلام کردم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خانمیتونو نشون دادین چقدر بی شخصیت من حتی دشمنم هم ببینم جواب سلامشو میدم

جواب سلام داد

اما با سردی و ترش رویی وبی میلی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بله اشتباه کردی ولی درس بگیر از این به بعد فکر کن جاریتو و خواهرش مردن .دیگه جوری رفتار کن انگار وجود ندارن .اجازه نده کسی بهت بی احترامی کنه تو فقط یه بار زندگی میکنی شخصیتت رو حفظ کن .نزار مثل برده باهات رفتار کنن ..وقتی رفتار بد دیذی بلافاصله طغیان کن ..

تا این تاپیکو بخونم یه جلد کتاب به جاش بخونم زودتر تموم میشه

خب نخون

مگه کارت دعوت دادم

شما شعور و شخصیت خودتو نشون دادی ، ایشون هم طبق فرهنگ خانواده خودشون برخورد میکنه، در ضمن مجلس ختم فامیلشان بوده و شما کار خوبی کردین که در واقع به صاحب عزا احترام گذاشتین هر حرفی هم زدن اهمیت ندین

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
چرا کسی که قبلا ثابت کرده خودش روهی میخوای سلام کنی بهش؟! پسردایی که هیچ پدرمادرش هم فوت شده بودن به ...

چونکه احمقم