2777
2789
عنوان

طلا گم کنین چقدر ناراحت میشین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 39 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو سالی هست انگشترم ک حدود ۵ گرم بود تو خونه گم کردم

هنوز چشمم دنبالشه

همه جا رو گشتم ولی چون همون موقع ها کیسه جاروبرقی رو همسرم انداخت احساس میکنم تو همون بوده و رفته😭

چند ماه پیش هم دستبندمو گم کردم خیلی برا اون گریه کردم چون دوسش داشتم بین پاتختی و تخت افتاده بود و اتفاقی همسرم پیداش کرد از ذوق کلی گریه کردم ولی هنوز دلم پیش انگشترمه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

منکه درجا سکته رو میزنم

ولی یه خانمی بود تو کلاس ارایش پیرایش هم کلاسم بود

یه گردنبند زنجیری طلا بالای صد میلیون پولش بود رو چند وقت پیش در سالن گم میکنه بیچاره عروسی دعوت بود اومده بود آرایش کنه زنجیرم گردنش بود نمیفهمه چطور میبره دیگه دوربینها رو چک کردیم به زنی اومده بود برداشته بودش قیافشم مشخص نبود

بعد این خانمه میگفت اشکال ندارع خوش حلالش لابد احتیاج داشته😐 گفتم چطور انقد خونسردی

اولش ناراحت میشم ولی بعدش دیگه بهش فکر نمیکنم

خیلی گم کردم تا حالا

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

منم همینم از ساعت ۴ صبح بیدارم مغزم داره میترکه

تابستون ی دستبند ۱۳ گرمی گم کردم .حتما قسمتم نبود .ناراحتم ولی از خدا خواستم برام جبران کنه😔

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دق میکنم ولی چه فایده بیفتم سکته کنم جبران نمیشه ۶۰ تومن پول دو سال دیگ دست بچه ۱۰ ساله خرج یماهشه

پولش مهم نیست بیشتر از اینا ضرر کردیم ما

ولی چشمم دنبالشه همش

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
آره نهایت سه و نیم گرم ولی حماقت خودم اذیتم میکنه

دور از جون

کجا گمکردی؟

من دو سال پیش باردار بودم یه انگشتر دستم بود که اصلا لق نبود که بگم افتاده از دستم....دیدم نیست اصلا یادم نمیومد کجا گذاشتم کل خونه رو گشتم آخرش گفتم حتما افتاده

بعدا زیر تشک مبل پیداش کردم اصلااااا باورم نمیشد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم