2777
2789
عنوان

بازی روانی

115 بازدید | 14 پست

بچه ها من با یکی حرف میزنم این هرچن مدت ی بازی درمیارع اخر سرم میگ بیخشید ی مدت خوبه ی مدت بد

چنروز پیش الکی دعوا درس کرد بعدش گف ببخشید دیگ تکرار نمیشه فکر درگیریام زیاده در صورتی ک قبلشم از این قولا میداد باز دیشب خودش چند ساعت ج منو ندادع میاد ب من میگ پیدات نیس منم گفم چ زود ج دادی بد باز چرت پرت گف دنبال پیچنوندن از من ایراد گرف باز گف ک تو چرا خبرمو نمیگیری منم گفم دنبال بهونه ای از دیشب تالا هنو ج نداده بنظرتون پشت اینچیزا چیع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمالا میخواد ذهنتو درگیر کنه و تو رو دنبال خودش بکشونه

هربارم جواب بدی امیدوارتر میشه به ادامه بازیش

برای آرامشت رها کن

هرکسی حرف مهمی بخواد بزنه زبون داره عقلم داره درست حسابی حرفشو بزنه نه ملتو بذاره سرکار

خوب شاید اخلاقش همینه منم از این ادما دیدم دنبال دلیل نباش رفتارشو میبینی نرمال نیس بزارش کنار

نمیدونم واقعا نرمال ک صدرصد نیس چون ی مدت خوبه ی مدت بد بعد یهو میاد عادی پیام میده انگار ن انگار

خودمم همین تصمبم دارم ولی اخه باز پیام میده من میگم دلیل واقیش چیع اخه نمیخای خب پیام نده

بعصیا اخلاقشون همینه یکیش شوهرمن یه روز میبینی خوش اخلاق میشه امیدوار میشم که شاید درست شده بعد فرداش میبینم سریه چیز الکی دنبال بحث ودعواس اینا اخلاقشون اینه وبه شدددت آدمو افسرده میکنن

بعصیا اخلاقشون همینه یکیش شوهرمن یه روز میبینی خوش اخلاق میشه امیدوار میشم که شاید درست شده بعد فردا ...

وای چ بد من فکردم پشتش دلیلع🥲

اخع بی دلیل یا سر یچی الکی چرا اینا از قصده خودشونم میفمن

وای چ بد من فکردم پشتش دلیلع🥲اخع بی دلیل یا سر یچی الکی چرا اینا از قصده خودشونم میفمن

نه عزیزم منم نمیدونم شاید یه اختلاله ...یه ریشه در کودکیشون داره ولی شوهرمن کلا اینجوریه تو این ده سالم هیچ تغییری نکرده بلکه روز به روز بدترم شده ...مثلا شده جلو مامانم اینام گفته اره برو فلان جا وفلان کارو بکن بعدش سرهمین دعوا راه انداخته که نه من کی گفتم برو؟ یا فلان کارو بکن؟ منم روانی کرده به خدا

نه عزیزم منم نمیدونم شاید یه اختلاله ...یه ریشه در کودکیشون داره ولی شوهرمن کلا اینجوریه تو این ده س ...

بعد هرچی هم بگی بابا خودت فلان روز جلو فلانی حتی گفتی اصلا گردن نمیگیره

نه عزیزم منم نمیدونم شاید یه اختلاله ...یه ریشه در کودکیشون داره ولی شوهرمن کلا اینجوریه تو این ده س ...

وای چه وضعی ادم روانش داغون میشه این مدلی خیلی بده اونم اگ ازدواج کرده باشی🥲

اینم نمیدونم خدایی میگ گذشتم تلخ بوده ناراحتم دست خودم نیس ولی من فک میکنم از قصدع چون عادت کرده هرسری اینجوری کرد من بخشیدمش فکرده همیشه همینع