بچه ها من با یکی حرف میزنم این هرچن مدت ی بازی درمیارع اخر سرم میگ بیخشید ی مدت خوبه ی مدت بد
چنروز پیش الکی دعوا درس کرد بعدش گف ببخشید دیگ تکرار نمیشه فکر درگیریام زیاده در صورتی ک قبلشم از این قولا میداد باز دیشب خودش چند ساعت ج منو ندادع میاد ب من میگ پیدات نیس منم گفم چ زود ج دادی بد باز چرت پرت گف دنبال پیچنوندن از من ایراد گرف باز گف ک تو چرا خبرمو نمیگیری منم گفم دنبال بهونه ای از دیشب تالا هنو ج نداده بنظرتون پشت اینچیزا چیع
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای چ بد من فکردم پشتش دلیلع🥲اخع بی دلیل یا سر یچی الکی چرا اینا از قصده خودشونم میفمن
نه عزیزم منم نمیدونم شاید یه اختلاله ...یه ریشه در کودکیشون داره ولی شوهرمن کلا اینجوریه تو این ده سالم هیچ تغییری نکرده بلکه روز به روز بدترم شده ...مثلا شده جلو مامانم اینام گفته اره برو فلان جا وفلان کارو بکن بعدش سرهمین دعوا راه انداخته که نه من کی گفتم برو؟ یا فلان کارو بکن؟ منم روانی کرده به خدا