2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم سیگار میکشم

بچه ندارم

جامعه خیلی دید بدی داره متاسفانه به زنای سیگاری

جز همسرم و یکی دوتا از دوستام کسی نمیدونه که سیگار میکشم

مردم فقط بدون اینکه دلیل کارمون رو بدونن قضاوتمون میکنن و نمک رو زخممون میپشان

به نظرم نیازی نیست به کسی بگی

آخه ربطیم به کسی نداره،بدن خودته

یکی از دوستامم سیگار میکشید چون به بچه شیر میداد مجبور شد شیرخشک بده و دیگه شیرخودشو به بچه نداد

چون اون نیکوتینی که داره برای بچه ضرر داره و به مغزش آسیب میزنه

دکتر گفته بود اگه میخوای سیگار بکشی باید شیرخشک بدی

«اینگونه قلبت میشکند،اما همچنان به زندگی ادامه خواهی داد»

بنظرم این قضیه به کسی ربطی نداره ولی اگه قضاوت میشی پنهان کن

چرا میخوایی کسی. بفهمه؟

پنهانش کن خب

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی

من خودم اگه روزی بخوام بچه دار بشم هم خودم هم شوهرم باید قلیون و سیگارو بذاریم کنار، چون جدا از ضرری که برای بچه ها داره خیلی روی مسیر زندگیشون اثر میذاره

الان دختر داییم از وقتی که بدنیا اومد تو خانوادشون قلیون و فلان عادی بود اینام خب از همون بچگی علاقه داشتن، تا دیگه ۱۲-۱۳ سالگی یواشکی و وقتی کسی خونه نبود یا وقتی بقیه میکشیدن اینام به زور یکم میکشیدن، خلاصه از همونجا شروع شد و الان که ۱۷ سالشه مثل چی سیگار میکشه و همش دنبال باغ رستوران و قلیون و قهوه خونه ست، اگه در حد تفریح بود اشکالی نداشتا ولی الان دیگه افتاده تو خطی که کلا کل زندگیش شده همینا و به چیزای دیگه توجهی نداره، در صورتی که شاید اگه از اول تو خونه و خانواده براش عادی نمیشد به اینجا نمیرسید

وای این چه سمی بود فرشتگان 😂

بله. 🥰 فرشتگان الهی

شما میتونین تصمیم بگیرین تو منزل تون چه مدل ارواحی رفت و آمد کنن. هرجور مایل هستین . دیگه بحث فرشتگان سم تر و چیپ تر و لول پایین تر از سیگار کشیدن که نیست

بهتره بیشتر به بدن و عزت نفس تون توجه بفرمایید 😇

من شوهرم مشکلی نداره خودشم سیگاری نیس من برا اعصابم ک ضعیفه میکشم خوبه ارومم میکنه جلو پسرم نمیکشم ۷سالشه وقتی مدرسس میکشم یا خوابه

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...