2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 69 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینو از داخل کدوم کتاب و روایت اتخاذ کردین

دلیلی نمیبینم اینجا ثابتش کنم . درصورت لزوم میتونین برین تحقیق کنین

حتی خونه ای سیگار میکشن داخلش رو باید یک دور رنگ کرد تا انرژی های منفیش از بین برن .

اینکه تو فیلم هامون پولدار ها سیگار میکشن دلیل بر واقعی بودنش تو دنیای واقعی نیست

وای خانوادش هم میدونن؟

خب مامانش آره دیگه میدونه ولی فکر کنم فکر میکنه که این آزادی دادن به بچشه، جلوی باباش که نه اصلا نمیکشه ولی خب اونم فکر کنم یه باز فهمید مثلا این کشیده ولی نمیدونه در این حدددد

تازه دو سه تام پاد و ویپ و اینام داره اونارو هم میکشه😂🤦🏼♀️

مادری که نه سلامتی خودش براش مهمه نه سلامتی بچش اره مادر بدیه این فقط جواب سوالتون بود قصد بی احترامی به کسی نیست

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

دلیلی نمیبینم اینجا ثابتش کنم . درصورت لزوم میتونین برین تحقیق کنین حتی خونه ای سیگار میکشن داخلش رو ...

وای عزیزم انقدر خرافات رو ترویج نده

و خدایی که به شدت کافیست 

دلیلی نمیبینم اینجا ثابتش کنم . درصورت لزوم میتونین برین تحقیق کنین حتی خونه ای سیگار میکشن داخلش رو ...

الان پولدارهامون تو دنیای واقعی سیگار نمیکشن ؟ دنیای واقعی پولدار ندیده ایم اینقدر کمیابه؟