2777
2789
عنوان

چشم چرونی همسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 40 پست
نه اتفاقا تو جمع با منم جوری رفتار میکنه که دیدم بقیه چجوری برمیگردن نگاه میکنن مثل اینکه حسودیشون م ...

قطع ارتباط نکنی خودت عذاب میکشی

درسته تو خیابون هم زیاده ولی در دسترس نیس و فرق داره

منم تو خیابون هر بار برم بیرون تیکه میندازن حرفای جنسی میزنن دنبالم راه میفتن ماشینا وامیستن و دنبالم میان و کلی چیزای دیگه ولی خیلی با یه فامیل که همیشه کنارمه و همه چیز زندگیمو میدونه و میتونه اذیتم کنه و راحت تر به خواسته هاش برسه

تازه حتی ممکنه زیاد رفت و امد کنی و شوهرت واقعا علاقمند بشه و حتی ممکنه خانوم هم بمرور علاقمند بشه ولی ایا این اتفاق تو خیابون هم میفته؟ نه عزیزم خیلی کم

من تجربه دارم بهت میگم

اقای متاهل فامیل اذیتم میکنه و ول کن هم نیس...

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
قطع ارتباط نکنی خودت عذاب میکشی درسته تو خیابون هم زیاده ولی در دسترس نیس و فرق داره منم تو خیابون ...

ای بابا یعنی انقدر اوضاع وخیمه؟ حتی اون عوضی هایی که ول کن نیستند که علاقه مند که نمیشن بخاطر خوی کثیف و حیوانیشونه . شما نمیتونید جلوی اون آقا وایسید؟ بهش تذکر بدید یا به خانومشون بگید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا یعنی انقدر اوضاع وخیمه؟ حتی اون عوضی هایی که ول کن نیستند که علاقه مند که نمیشن بخاطر خوی کث ...

نمیدونم اوضاع شما چجوریه ولی من خیلی حس بدی گرفتم

قضیه من خیلی مفصله و به کسی هم نگفتم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
نمیدونم اوضاع شما چجوریه ولی من خیلی حس بدی گرفتم قضیه من خیلی مفصله و به کسی هم نگفتم

من باید درمورد توجه بیش از حد و کمک های همسرم بهش تذکر بدم. تا خودش رو جمع و جور کنه. ولی نگاه کردنش روی باسن اون خانم رو نمیتونم بهش بگم. بخاطر اون داستان ساختگی که بهش گفتم و یکی اینکه روش باز نشه.

به نظرم اگه آزار اون آقا بهتون هنوز ادامه داره حتما جلوش وایسید چون فکر میکنن خوشتون میاد.مرد ها همچین افکار مزخرفی دارند. وقتی کاری بکنن و خانم چیزی نگه فکر میکنن خانم هم راغب هست.

من باید درمورد توجه بیش از حد و کمک های همسرم بهش تذکر بدم. تا خودش رو جمع و جور کنه. ولی نگاه کردنش ...

هر چی خودت صلاح میدونی عزیزم بنظر منم نگو باسنشو

تهدیدم میکنه...قضیش مفصله

عزیزم من چند بار ب روش اوردم درست نشد هیچ بدترم شد الان وقتی پیششم زل میزنم به مردای دیگه انقد دلم ...

اصلا فکر کنم گفتنش هیچ سودی نداره . بیشتر وقیح میشن. باید یه کاری کنیم یا یه چیزی غیر مستقیم بگیم تا بفهمن.

وای چه کثافتیه. نمیتونی یجوری از شرش خلاص شی؟

نه..بیشتر از یساله..

کاش از یکی کمک بگیری اگه خودت تنهایی نمیتونی

از کی