2777
2789
عنوان

چشم چرونی همسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 40 پست

چی بگم والا

اینجور مردا آدم نمیشن هرچقدرم خودتو اذیت کنی، تذکر بدی و... فایده ای نداره

فقط باید بیخیال باشید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

وا

تازه تو گفتی مرده باسنمو نگاه کرد خندید

مرتیکه

چش و چالشو درار

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا اینجور مردا آدم نمیشن هرچقدرم خودتو اذیت کنی، تذکر بدی و... فایده ای نداره فقط باید بی ...

ای بابا چقدر از مردای متاهل هیز بدم میومد حالا سرم اومد. حس میکنم هر چی سنش بالاتر میره بد تر میشه. اوایل خیلی چشم پاک بود

باسن اون خانوم از باسن خودت بزرگتره؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بله خیلی. و بلوز و شلوار هم پوشیده بود. خیلی هم نمایان بود تو شلوارش

قطع ارتباط کن

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ما با آدمای زیادی رابطه نداریم. اون خانمه هم اخلاقش خوبه. الان هم که اکثرا همین طوری لباس میپوشن. با ...

اینکه شوهرت مقصره توش حرفی نیس

اگه میخوای کار به جاهای بدی نکشه باید قطع ارتباط کنی همین

من خودم باسنم بزرگه.. حتی با لباس گشاد مشخص میشه و از فامیلامون بهم چشم دارن و ول کن نیستن خودمم متاهلم و اقا هم متاهل

اینکه شوهرت مقصره توش حرفی نیس اگه میخوای کار به جاهای بدی نکشه باید قطع ارتباط کنی همین من خودم ب ...

خاک بر سرشون. چرا متاهل میشن گرسنه تر میشن.ما فامیل هستیم قطع ارتباط نمیشه کرد. منظورت از جاهای بد کشیده شدن چیه؟ فکر نمیکنم همسرم انقدر عوضی باشه که بخاد تو فامیل بیشتر از این کاری کنه

خاک بر سرشون. چرا متاهل میشن گرسنه تر میشن.ما فامیل هستیم قطع ارتباط نمیشه کرد. منظورت از جاهای بد ک ...

چندسالشه شوهرت و خانمه و خودت؟

چه نسبتی باهات داره؟

هر کسی جرئت نمیکنه تو فامیل کاری کنه ولی متاسفانه بعضیا هستن دیگه

امیدوارم شوهرت از اونا نباش

چندسالشه شوهرت و خانمه و خودت؟ چه نسبتی باهات داره؟ هر کسی جرئت نمیکنه تو فامیل کاری کنه ولی متاسف ...

من ۲۹ اون خانم سی. همسرم ۳۶.نه خدا نکنه که کاری کنه. اینم احتمالا دیده باسنش خیلی تو چشمه یکم دید زده. اون خانم شورت لامبادا میپوشه بعد انگار باسنش بیشتر میوفته تو شلوار. من خودمم چشمم میوفتاد. ولی اینکه سرش رو برگردوند و کاملا دید زد حالم رو بد کرد. یا اینکه تو خونه کار نمیکنه اونجا با تندی بهم برگشت گفت کمک بده و خودش کمک میده. یا اینکه آن خانم زغال میخاست واسه قلیون همسرم سریع بلند شد گفت بده من براتون میارم. کلا یکم کارهای این مدلی میکنه همسرم. حس میکنم باید این کار ها رو به روش بیارم. اون دید زدنه رو نه ولی اینکه سریع بلند میشه واسه این خانم یه کاری کنه رو به نظرتون بگم بهش؟ یا یه روز دیگه این خانم گفتن زغال نیست واسه قلیون .همسرم گفت من الان درست میکنم بعد گذاشت رو آتش جرقه میداد هرچی گفتم برش دار الان جرقه هاش لباسمون رو سوراخ میکنه میسوزونه محل نداد. البته از یه طرف میگم چیزی نگم غرورم حفظ شه یا حساسیت نشون ندم یا دعوا نشه. از یه طرف میبینم زیاده روی میکنه

من ۲۹ اون خانم سی. همسرم ۳۶.نه خدا نکنه که کاری کنه. اینم احتمالا دیده باسنش خیلی تو چشمه یکم دید زد ...

چرا قطع ارتباط نمیکنییییی😑

همیشه اینطوری بهت بی توجهه؟؟

چرا قطع ارتباط نمیکنییییی😑 همیشه اینطوری بهت بی توجهه؟؟

نه اتفاقا تو جمع با منم جوری رفتار میکنه که دیدم بقیه چجوری برمیگردن نگاه میکنن مثل اینکه حسودیشون میشه. البته به غیر از دوبار آخر. که جلوی اونا برگشت بهم با تندی.

آخه قطع ارتباط چه فایده ای داره؟ اینا نه یکی دیگه. دیگه اکثرا همینن