2821
2789

چند هفته ای؟

شرایطت چیه؟

دهانه رحمت ؟

وضعیت بچه؟

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین پاشوکارای خونه پله پیاده روی ماساژپرینه باروغن زیتون یادت نره من انجام ندادم خیلی بخیه خوردم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

نه روغن کرچک به اسهال میندازه 😂 فقط ۵ یا ۶ بار ۱۰ یا ۱۵ تا پله رو برو بیا من اساس کشی داشتم ماه های اخرم دو دفعه پله رفته بودم اومده بودم ی هفته درد داشتم 😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز