2777
2789
38 هفته 6 روزم  دهانه رحم باز نشده  بچه سفالیکه  دو روز دیگم سزارینم میکنه سزارین ...

برایرچی به این زودی می خواد سز کنه؟

معمولا تا پایان 40 یا حتی 41 هفته هم صبر می کنن

شاید دکترت الکی میخواد سز کنه

به هر حال عزیزم

ورزش اسکات

قر کمر

دوش آب داغ روزی چند بار روی کمر و شکم

رابطه مستمر

قرص رز مغربی را تو دهانه رحمت شیاف کن

پیاده روی

پله بالا و پایین کردن

البته تمام این ها مشروط به اکی بودن فشار خونت و حرکات نی نی هست

ان شاالله به سلامتی فارغ بشی

به دکترت هم بگو طبیعی میخوای و به این زودی سز نکنه

اگر نگران سلامت بچه هم هستی هر روز برو ان اس تی بده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکترها هم اینقد تخصصی سوال نمیکن

😐

خوب باید بدونم تو چه شرایطی هست 

مثلا اگر بچه بریج باشه

یا فشار خون مادر بالا باشه

و هیلی مسائل دیگه کلا باید قید طبیعی را زد

من خودم هم طبیعی و هم سزارین را تجربه کردم

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

شاید بچه به پا باشه نتونی طبیعی زایمان کنی اصلا ،حتما دکترت یه چیزی میدونه چون الان هوس هوس سزارین نمیکنن مگه اینکه شرایطه طبیعی رو نداشته باشی

کیان گل پسر من 97/8/9
بچه سرش به پایینه 

خوب پس واسه چی دکترت میخادسزارینت کنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
برایرچی به این زودی می خواد سز کنه؟ معمولا تا پایان 40 یا حتی 41 هفته هم صبر می کنن شاید دکترت الک ...

دارم دق میکنم اونقد گل گاو زبون خوردمااااااااااااااااااا اما دریغ از درد کوچیک 

درد زایمان سر موقع خودش حتما شروع میشه و در هرکسی بنا به شرایط بدنش متغیره ، مگر موارد خاص.

همچین کاری نکن نرو بزار دردت بگیره فقط مراقب حرکتاش باش وزیاد راه برو خیلی 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
فک کنم منو اشتباهی بجای استارتر ریپلای کردین    

خخخخ

ببخشید

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
دارم دق میکنم اونقد گل گاو زبون خوردمااااااااااااااااااا اما دریغ از درد کوچیک 

عزیزم گل گاو زبون خوردن که نشد کار خواهر من

زایمان وقت داره

سر موعد دردهات شروع میشه

بیشتر تحرک موثر هست

من خودم دمنوش خوردم

ولی هفته 40

40 هفته و 3 روز هم زایمان کردم

روزی دو ساعت پیاده روی میکردم

بچه ام را میزاشتم تو کالسکه و همزمان هم میاده روی می کردم

تازه محله مون همش سربالایی هست

باید تلاشت را بکنی

حرکت اسکات را از تو نت نگاه کن و انجام بده

من یک لحظه هم بیکار نمی موندم

مثلا موقعی که کنار اجاق گاز می ایستادم مرتب قر کمر می دادم و حرکت اسکات انجام می دادم

کلا رو زمین مینشستم تا موقع بلند شدن تحرک بیشتری داشته باشم

از سرویس بهداشتی ایرانی استفاده می کردم

موقعی که میشیتم زمین با بچه ام بازی کنم حرکت پروانه را انجام می دادم

از تو نت سرچ کن کلی حرکات مفید پیدا می کنی