2777
2789
مثل فرشهای کلفت قدیم نیست.ولی چون ۱۵۰۰ شانه هست تراکمش زیاده یه حالت مخملی بهش میده که هم زیباتره هم ...

مبارکتون باشه ما بیشتر رو زمین میشینیم گفتم که نازک نشه اذیت شیم مرسی از راهنماییت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالایی

عزیزممم

میشه لطفی کنی

شما برنامه اسنپ که باهاش تاکسی میگیرید دارید؟

میدونید که معتبر تر از اسنپ نیس

میشه خواهری کنی ؟

واقعا فک کن خواهرت ازت اینو میخواد

میشه بری

برنامه اسنپ رو باز کنی

بری قسمت سرمایه گذاری اگه این کد رو بزنید بهتون ۳ میلی طلا هدیه میده

uznCJqsTY

دقیقا همین کد رو کپی کنید اونجا تو قسمت کد معرف بزنید

اگه کد معرف رو نزنید بهتون پولی نمیده

هم به شما پول میده هم من

اگه زدید لطفا بگید برا حاجت روایی تون آیه الکرسی بخونم💜

تو این روزای سخت هوای همو داشته باشیم خواهری کنیم برا هم🫂

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
عزیزم کد رو وارد کردم برات♥️

خخیلی خیلی ممنونم دمت گرم قشنگم

صراف هم پول میده

خواستی بگو اونم کدش رو بهت بدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
قربونت عزیزم چقدر میشه ۳ میلی ؟

اون بهتون ۵۰ هزارتومن میده

سایت های دیگه هم هستن

میتونید کد معرف خودتون رو به دوستاتون خانوادتون بدید اونام بزنن . سرجمع اگه سایتهایی که میگم رو بزنید به یک میلیون تومن حتی بیشتر میرسید

اون بهتون ۵۰ هزارتومن میدهسایت های دیگه هم هستنمیتونید کد معرف خودتون رو به دوستاتون خانوادتون بدید ...

خانواده کم جمعیت هستیم 😅ممنون از لطفت گلم حالا اگه به حساب شما هم اضافه میشه بگین میزنم

خانواده کم جمعیت هستیم 😅ممنون از لطفت گلم حالا اگه به حساب شما هم اضافه میشه بگین میزنم

مام کم جمعیتیم ولی حتی اگه دونفر هم بتونی از اعضای خانوادت دعوت کنی عالی میشه برای خودت

من که فقط کد خودمو میدم تو از شماره خودت برا من میزنی ینی فقط یک دعوت

ولی تو میای دو نفر دعوت میکنی اون دیگه پولش برا خودته نه من

بیا درخواست دوستی بده بریم توکارش😍😁

آره میدونم گلم برا سایت های دیگه گفتم اگه خواستی

پیام دادم تو چت برات پیام نیومد؟