2777
2789

من یک سالو نیم میگذره

با عشقم ازدواج کردم و اره بازم بله میگفتم

ببین ازدواج همراه خودش یه عاللللللمه مسئولیت داره،درد داره ، فشار داره انگاز که ازیه دنیای فانتزی پرت میشی تو یه دنیای خشن که یهو واقعیت همه چی برات مشخص میشه و کلیم برات محدودیت داره

ولی خوبیاش خیلی بیشتر از بدیاشه

فقط باید ادم خوبیو انتخاب کنی،که همراهت باشه و هم فکرت که درکت کنه،کنارت باشه

۴ ماهه عقد کردم اره میگفتم پسرخوبیه🥲❤️ولی حس میکنم زود بود برا ازدواج

چند سالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرط چی میزاشتی؟خودتو سفت میگرفتی یعنی به حرفاش گوش نمیدادی یا چی؟

شرط خونه مستقل و دور از بقیه

خودمو سفت تر میگرفتم یعنی از لحاظ مالی انقد از خواسته های خودم نمیزدم مثلا بگم نه این مانتو خیلی گرونه نمیخرم بزار سال بعد میخرم ان شالله

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چه شرطی؟از چه لحاظ میگی خودمو سفت میگرفتم

شرط زندگی مستقل دور از بقیه

منظورم اینه که مثلا از لحاظ مالی دستم باز تر میبود مثلا نمیگفتم نه مانتو امسال گرون شده سال بعد بخرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هفت سال دوست بودیم

۱۲ سال هم هست ازدواج کردیم

حتما بله میگفتم

هنوزم خیلی دوستش دارم خدا حفظش کنه. ولی زودتر با مادرشوهرم قطع رابطه میکردم. اشتباه کردم تحملش کردم و ضرر بزرگی به روحم زد

میشه بیشتر توضیح بدی

برای دوستان بالاتر توضیح دادم

از چه نظر سفت تر🤔

بالاتر توضیح دادم به دوستان