2777
2789

اره خونه ی مادرشوهرم🤣 ینی از کوچه شونم بدم میادا

🔴دین زده ها و جیره خورا نه ریپ بزنن نه لایک کنن نه تو تاپیکم بیان خون خوار ها با من هموطن نیستن🔴 از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شدت انرژی های محیط و درک میکنم کسی دهنشو باز کنه میفهمم داره راست میگه یا دوروغ اتفاق بدی بخواد بیفته از قبلش بدنم میره رو حالت هشدار مثل همین دی ماه دقیقا میدونستم اتفاقای میخاد بیفته ولی الان به شدت ریلکسم از جنگ خبری نیست 🙂

آره یه سری از خونه ها اصلا اومد ندارن

قبل ما هر کی تو اون خونه بوده با فلاکت و مریضی مرحوم شده

من نمیدونستم ولی

چند سال قبل ازدواج ماهم مادرشوهرمم فوت شده بود بعداً فهمیدم چی سرش اومده طفلی.

قبل ما هر کی تو اون خونه بوده با فلاکت و مریضی مرحوم شدهمن نمیدونستم ولیچند سال قبل ازدواج ماهم مادر ...

شاید دعا یا طلسمی از قبل تو اون خونه بوده اثرات اونه یا قبل از مادرشوهرت آدمای بدی تو اون خونه حضور داشتن

میشه تعریف کنی چه جور آدمایی بودن یا چرا اون خونه یا مغازه انرژی بدی داشت؟

وقتی میرم تو خونه دلم میگیره،چون میدونم توش بددهنی،غیبت،تهمت ،فتنه و خیلی چیزا هست،هیچ وقت اونجا خوش نمیگذره،آدمای خونه همیشه یه دلیلی واسه اینکه خالتو بگیرن دارن،همیشه تو اون خونه یکی نق میزنه که مریضم،حالم بده در حالی که زیادم بد نیست،هیچ وقت نمیخوام برم ولی مجبورم گاهی برم ،وقتی میام بیرون حال روحیم خوب نیست،اصلا اونجا اینجوریه که وقتی وارد میشی سر میشد انگار یکی همه ی انرژیتو میگیره