2777
2789
چه جالب پس با این حال خیلی حواس جمع هستی و کمتر ضربه میخوری

اتفاقا خیلی اذیت میشم

من صحنه ها رو میبینم مثلا راهروی بیمارستان بخش ای سیو

بهم الهام میشه و مشکل اینه نمیدونم اون طرف کیه که من بخاطرش دارم این صحنه ها رو میبینم و خیلی آزار دهنده هست 😢

وقتی میرم تو خونه دلم میگیره،چون میدونم توش بددهنی،غیبت،تهمت ،فتنه و خیلی چیزا هست،هیچ وقت اونجا خوش ...

بله یه موقع هم هست میبینی اهالی اون خونه آدمای بد ذاتی نیستن ولی چون مرتب دارن غر میزنن یا همیشه مریضن فضای خونشون انرژی مثبتی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خیلی اذیت میشم من صحنه ها رو میبینم مثلا راهروی بیمارستان بخش ای سیو بهم الهام میشه و مشکل ای ...

چه عجیب!پس خوابای عجیب و غریب و رویای صادقه هم زیاد دیدی و چاکرای چشم سومت بازه غیر از اینکه حس ششم خوبی داری

آره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شاید دعا یا طلسمی از قبل تو اون خونه بوده اثرات اونه یا قبل از مادرشوهرت آدمای بدی تو اون خونه حضور ...

اره شک خودم به همین طلسم هست.

دیگه جونمو برداشتم فرار کردم اجاره نشین شدم.

حتی سنگینی و سایه هم میدیدیم

بله یه موقع هم هست میبینی اهالی اون خونه آدمای بد ذاتی نیستن ولی چون مرتب دارن غر میزنن یا همیشه مری ...

اره هنینطوره،من خیلی خستم از اونجا،دوست ندارم برم،اصلا اونجا با اینکه خونه نور زیادی داره همیشه تاریکه

اتفاقا خیلی اذیت میشم من صحنه ها رو میبینم مثلا راهروی بیمارستان بخش ای سیو بهم الهام میشه و مشکل ای ...

حتی میگن بعضیا ذات اصلی افراد رو هم میتونن به شکل حیوان تو خواب ببینن نمیدونم چقدر درسته

این خونه هایی که تو اون هر کاری میکنن بازم واسشون خوب نیست مثلا مرتب دعواشون میشه یا هی مریض میشن علتش چیه؟

اره شک خودم به همین طلسم هست.دیگه جونمو برداشتم فرار کردم اجاره نشین شدم.حتی سنگینی و سایه هم میدیدی ...

پس شانست گفت چون هر چقدر هم خودت خوب باشی و بخوای نماز و قرآن بخونی یا بخوای پاکسازی کنی باز فایده نداره اون سنگینیش رفع نمیشه به خاطر انرژیشه

پس شانست گفت چون هر چقدر هم خودت خوب باشی و بخوای نماز و قرآن بخونی یا بخوای پاکسازی کنی باز فایده ن ...

دقیقا اثر نداشت

منو شوهرم جفتمون مذهبی ایم

ولی وقتی خونه یجوریش باشه هیچی اثر نداره روش

چه عجیب!پس خوابای عجیب و غریب و رویای صادقه هم زیاد دیدی و چاکرای چشم سومت بازه غیر از اینکه حس ششم ...

بله دقیقا از بچگی همینطور بودم، خواب های الهام بخش و اتفاقات بزرگی که در آینده میفته قبلش میبینم

خیلی از دوستام هر کار اقتصادی دارن و پلنی میان از من میدرسن چیکار کنن چی میخاد بشه😅

حتی میگن بعضیا ذات اصلی افراد رو هم میتونن به شکل حیوان تو خواب ببینن نمیدونم چقدر درسته

من از آدم های حسود خیلی اذیت میشم طوریکه یهو یک شعله ی آتیش دور تا دورشون میبینم و به شدت آزار دهنده هست برام

و میفهمم چقدر خودشونم دارن اذیت میشن از این احساسشون طفلیا

من از آدم های حسود خیلی اذیت میشم طوریکه یهو یک شعله ی آتیش دور تا دورشون میبینم و به شدت آزار دهنده ...

مشخصه درون و ذات خیلی پاکی داری چون کمتر کسی براش این اتفاقا میفته