2777
2789

یا یکم بیام پایینتر. به نظرتون ی انلاین شاپ داشتن چقدر هزینه میبره؟ مثلا محصولات رو توو خونه داشته باشی و مغازه هم نباشهو پیج براش بزنی چقدر هزینه داره؟

🟢خب درسته راه انداختن کسب و کار هزینه داره بدون هزینه هرکی بگه هست میگم یجای کارش میلنگه اشتباه میگم؟؟

🔴اگه شما بودید دوست داشتی ی کسب کار اینجوری داشتی چقدر براش هزینه میکردی؟

🟣ولی با این تبصره که مطمعن باشی از محصول ضرر نمیکنی.

mysite.aff.bizmlm.ir میتونی کپی کنی تووگوگل سرچکنی و سایت رو ببینی🫵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنلاین شاپ نمیدونم ولی ما میخوایم بعد عید یه مغازه بزنیم برا شروع ۱ میلیارد در نظر داریم فعلا

مالک هستین؟با پول رهن یه تومن؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
قبل از زدن هر کاری اول مشتریش باید پیدا شه وگرنه هیچی ک هیچی

خب برای هر مشتری راهش الان ساده شده مثلا در پیج هایی که مشتری های مرتبط شماهستن میتونی تبلیغات بزاری و مشتری ها خودشون میان سراغت

الان دیگه به صرفه نیست چون کسب و کارا اکثرشون آنلاین شدن و اونایی هم که نشدن دارن میشن

خب بشن شما هم انلاین شو۸۰ میلیون جمعیت ۸۰ میلیون مشتری به همه میرسه کسی روی کسی رو نمیتونه ببره اگه خودش روزی خودش رو نبره

خب برای هر مشتری راهش الان ساده شده مثلا در پیج هایی که مشتری های مرتبط شماهستن میتونی تبلیغات بزاری ...

سمت اینستا که اصلا نباید رفت

چون وقتی اینترنت قطع شه آمار پیج میاد پایین و انگار تازه پیج زدی

من همه این راه هارو رفتم حتی فالوهم نمیکنن چ برسه خرید

تو یه برنامه داخلی کانال بزنی خیلی بهتره

خب بشن شما هم انلاین شو۸۰ میلیون جمعیت ۸۰ میلیون مشتری به همه میرسه کسی روی کسی رو نمیتونه ببره اگه ...

خیلی آرمان گرایانه داری به موضوع نگاه میکنی ، اینقدر راحت هم نیست که میگی

خود تبلیغات هزینه ی زیادی داره که از فروش چهار پنج تا دونه جنس نمیشع بدست آورد ، اونم با وضعیت اینترنت الان که تا هرچی میشه همه چیز قطع میکنن