2777
2789
عنوان

پسری ک پدر و مادرش فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 66 پست
من پدرم فوت شده وقتی بچه بودم. احساس حقارت میکنم وقتی کسی بفهمه. و خیلی حس بدی میگیرم. اجازه هم نمید ...

چرا همچنین حسی داری ؟

دوست من پدر و مادرش و زود از دست داده

من همیشه بهش افتخار می کنم که روی پای خودش ایستاده

شماها فقط قوی ترید

حس حقارت مال کسیه که کار بدی کرده

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من فکر میکنم بقیه نیست به من این حسو دارن ک خیلی بدبخت و بیچاره هستم ک پدرم قوت شده

و حس حقارت دارم از مرگ پدرم😞

ولی من خیلی قوی موندم

به کسی وابسته نیستم

همه کارام انجام میدم محتاج نیستم پول دارم

ولی کمرم شکسته 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا نهربطی نداره اصلا همه چیز بستگی به شخصیتی خود شخص داره کلی آدم وجود داره که پدر و مادر داره اما ا ...

درسته ،چی بگم اذیتم میکنن دیگه ناچار میشم گاهی

درسته ولی خب انتخابم همین ادمه.درحالی ک هرکی میرسع ی تیکه ای میندازه.بمنم میگن باعث خجالت خانوادهگاه ...

توجه نکن ،آدمهای تنها مستقل تر هم هستن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من پدرم فوت شده وقتی بچه بودم. احساس حقارت میکنم وقتی کسی بفهمه. و خیلی حس بدی میگیرم. اجازه هم نمید ...

منم تو این سن احساس حقارت میکنم ک پدرم مرده

احساس میکنم بی پناه شدم و کسی پشتم نیست

سربار کسیه که هیچی نداره و آویزون خاتواده زن بشه . وگرن کار کنه خودشو بالا بکشه . زن بگیره خانواده خودشو بسازه . هیچ ربطی هم به نداشتن پدر مادر نداره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چرا همچنین حسی داری ؟ دوست من پدر و مادرش و زود از دست داده من همیشه بهش افتخار می کنم که روی پای خو ...

نمیدونم. ولی اسمش یا یادااوری کسی بکنه چشام پر اشک میشه. یجور حس بی پناهی. برام قابل کنترل نیس

درسته ولی خب انتخابم همین ادمه.درحالی ک هرکی میرسع ی تیکه ای میندازه.بمنم میگن باعث خجالت خانوادهگاه ...

نه بهترین کار میکنی مخصوصا اگه شوهر آینده ات جربزه داره و رو پای خودش ایستاده و یه چیزایی از زندگی فراهم کرده ک عالیه کسی هم نیست بینتون بیاد سلام کن به خوشبختی

توجه نکن ،آدمهای تنها مستقل تر هم هستن

اره میدونم،کلن ادمیم ک تا حد قابل توجهی متاسفانه تحت تاثیر قرار میگیرم با اینکه میدونم فکراشون از انسانیت ب دوره.

الان مامانم میگه ی عمر داداشاموجمع کردم الانم نوبت یتیمای مردمه

جدن دلخور میشم

نه بهترین کار میکنی مخصوصا اگه شوهر آینده ات جربزه داره و رو پای خودش ایستاده و یه چیزایی از زندگی ف ...

۲۸ سالشه تقریبا کل شهر بخاطر کار درستیش میشناسنش نمیدونم این مامان بابای من چشونه