2777
2789
عنوان

پسری ک پدر و مادرش فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چه ربطی داره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نه چرا سربار بشهخانواده نداره؟ منظورم خواهر برادر عمو عمه خاله دایی هستش؟

بله خودشم ادم خوبیه.بهم میگن دیگه

خیلی میگن

گاهی وقتا اعصابم خورد خاکشیر میشع از حرفاشون اومدم بپرسم واقعا نکنه خق با اوناست

اینا حرفای من نیست.چیزاییه ک بهم گفتن.داشتم اذیت میشدم اومدم بپرسم ک نظر باقی ادما چیه

اشتباه میگن خب زمین گرده ممکنه چرخ و فلک روزگار بچه هاشونو تو شریط اون اقا قرار بده

شد شد،نشد بیا بریم باهم خربزه و عسل بخوریم🥴

نه والا خدا رحمتشون کنه

گاهی ممکنه برعکس باشه و کیس مناسبتری برای ازدواج،مثلا ما که پدر شوهر و مادر شوهر جوون داریم چه خیری دیدم دائم شوهره رو پر میکنن میندازن به جون من خودشون میرن کربلا

بله خودشم ادم خوبیه.بهم میگن دیگهخیلی میگنگاهی وقتا اعصابم خورد خاکشیر میشع از حرفاشون اومدم بپرسم و ...

هر کس میگه نشون میده که چقدر نفهمه

ادم نفهم و باید حذفش کرد

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

فوت پدر و مادر چه ربطی به خار و خفیف شدن داره؟ فقط اون بنده خدا خیلی تنهاست

درسته ولی خب انتخابم همین ادمه.درحالی ک هرکی میرسع ی تیکه ای میندازه.بمنم میگن باعث خجالت خانواده

گاهن هم میگن اشغال جمع کن

میخواستم بپرسم چجوریه داستان از نظر باقی ادما

بهتر کاش خواهر برادرم نداشته باشن

من پدرشوهر و خواهرشوهرم فوت شدن قبل ازدواج ما

عوضش مادرشوهرم که دخالتیه و برادرشوهرام که عیاش و دزدن زندن و اذیتمون میکنن

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍