2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست

کتاب خواندن در همین زمینه خیلی کمک میکنه

من دوتا کتاب پیشنهاد میکنم یکی جعبه ابزار افسردگی و یکی دیگه شاد بودن اثر اندرو متیوس

ورزش هم میکنی استارتر؟!

من از عوارض بیماری زمینهایم افسردگی هست که هرروز و همیشه باید مراقب باشم نیاد سراغم هرروز ورزش هوازی میکنم میرم بین مردم و نگاهشون میکنم مولتی ویتامین و به کمپلکس مصرف میکنم همینا روند افسردگی بهتر کرده

زمان هم داروی معجزه آسایی برای بعضی غم ها هست

شاد باشی♥️✨

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب خواندن در همین زمینه خیلی کمک میکنه من دوتا کتاب پیشنهاد میکنم یکی جعبه ابزار افسردگی و یکی دیگ ...

ورزش هوازی واقعا خوبه...چند ماهی منظم انجام میدادم اما با تغییر فصل انگار انرژیم کمتر شد. عاشق مطالعه هستم اما تمرکزم کم شده. آزمایش کامل دادم و مشکلی نداشتم و مکمل های ویتامینی هم مصرف میکنم اما تغییری نمیکنم یا کوتاه مدت بهتر میشم

ورزش هوازی واقعا خوبه...چند ماهی منظم انجام میدادم اما با تغییر فصل انگار انرژیم کمتر شد. عاشق مطالع ...

من کتاب صوتی به جای فیزیکی پیشنهاد میکنم چون موقع افسردگی حواس ذهنی بیشتر معطوف به حواس پنج گانه و خیلی سخت میتونه درمورد خواندن حوصلع به خرج بده

پادکستها سپهر خدا بنده هم خوبن خودش روانشناسه

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

علتش حل شدنی نیست و ترومای انباشته شدست

عزیز دلم من خودم افسردگی داشتم بخاطر خیلی مسایل

الان تحت درمانم تراپیستم خیلی عالی و با تحربه است ملا زندگیم نغییر کرد،

تلفنی هم ویزیت می کنه قیمتش هم عالیه. اگه خواستی درخواست بده برات بفرستم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....