2777
2789
عنوان

گند زدم اشپزی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 103 پست
هی میگن ما همیشه ۸ میخوریم

یکم بهش آبجوش اضافه کن آب سرد نریز طعم سسش عوض میشه درشو بزار نیمساعت دیگه میپزه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خوب نیم ساعته که درست نمیشه،ببخشید نمیدونم اونهایی که منتظر شامن مهمونن یا همسر و بچه خودت احیانا، و ...

از اینکه اب خورشوت تبخیر میشه ولی اینا نمیپزن استرس گرفتم

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمون سر زده؟

نیم ساعته که نمیپزه حداقل دوساعت

اینجور وقتا یه راه میگم امتحان کن دعام کن

پیاز رنده کن روغن بریز رب وادویه هارو بریز آب نارنج هم برن یک لیوان فقط یک لیوان آب بریز هم بزن مخلوط که شد مرغ بچین داخلش در زودپز ببند نیمساعته معرکه امادس

باید توی روغن با شعله خیلی کم سرخ کنیبعد با سس شعله خیلی کم بذاری بپزه

بابام نمیذاره شعله کم باشه هی میره زیرشو زیاد میکنه.حرفم بزنم میگه خفه شو

هی میگن ما همیشه ۸ میخوریم

ای بابا ... چقدر بدم میاد از این مدل آدمها، ... ببخشید، ...

اگر از قبل نگفته بودن میان و ناخونده اومدن که مهم نیست اصلا، تو کار خودت رو بکن،

میتونی مرغ رو از سس در بیاری، یکم بیشتر تکه کنی و دوباره توی پیاز و روغن سرخ کنی، و دوباره برگردونی داخل سس، یکم آب و ادویه هارو هم بیشتر کنی،

کاش میریختی تو زودپز ما هر وقت مهمون سر زده و دیر وقت میاد مامانم این کارو میکنه سر نیم ساعت آماده م ...

شاید اره مامانم زودپز داره چون گفته بود نیم ساعت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز