پدر شوهرم خيلي بهم ميگه چادر بپوش ولي من چادر دوست ندارم شوهرم همون اول ك اومده بود خواستگاري گفت كاري ب چادري و مانتويي بودنت ندارم فقط حجابت رعايت بشه ولي الان گير داده چادر بپوش
عزیزم منم روزای اول عقدمون مادرشوهرم با خنده گفت بابا میگه چرا دلسا چادر نمیپوشه؟خواهر شوهرام چادرین ...
ای جانم
چرا جدا ؟؟؟؟
انشاءالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
نميشه اخه شوهر من خيلي اخلاقش تنده تا بحثمون ميشه ميگه طلاقت ميدم يا ميره ب مامانش ميگه ك بحثمون شده ...
عجب!!!
به نظرم با یه مشاور خوب و آگاه مشورت کن
منظورم از آگاه ازین مشاورهایی هست که واقعا راهکار میدن و دلشون برا مردم میسوزه نه اونایی که فقط نسخه طلاق و... میپیچن
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات