2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 82 پست

اصلا بحث چادر نیست

در کل شما تو زمان آشنایی چالشهایی رو برای هم بوجود آوردید براساس نوع رفتار و جوابهایی که گرفتید شرایط هم رو ارزیابی کردید و جواب مثبت دادید. 

پس ایشون به هیچ وجه حق نداره الان زیر حرفهاش بزنه.‌

یک کلام باش

بگو من حاضرم جدا بشم ولی چادر سرم‌نکنم. نه بخاطر اینکه دوسش ندارم، نه‌ 

فقط به این دلیل که با هر بار سر کردنش دورویی و کلک بازیهات یادم نیاد. 

تو اگه زن چادری میخواستی باید از اول با من شرط میکردی نه اینکه خرت از پل گذشت فکر کنی من وایسادم تا تو سرم بزنی و بهم امر و نهی کنی‌ من همینم میخوای بخواه نمیخوای نخواه

باتشکر‌ 😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جالبه  حتی همه چادریا گفتن نه.چقدر خوبه ک ب نظرات هم احترام میزاریم    

یه کابری صبح اومد تو همچین تاپیکی گفت چادریا مثل کلاغ میمومن خیلی بی شخصیت بود

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من خودم چادری هستم ولی اصلا این مدل رفتار رو نمیپسندم چادر یه چیزیه هر کسی که میخواد ا ...

سلام عزيزم،ي چيزايي ميگيا باهم رفته بوديم بيرون شال من خيلي معمولي سرم بود يهو بلند گفت روسريتو بكش جلو هيچي نگفتم كشيدمش جلو بعد تو ماشين ميگه ب غيرت بستگي داره نميدونم گرگ ك ب گله ميزنه از بي كفايتي صاحب گله هس ي همچين چيزي امقدر اونروز نارلحت شدم ك تو ماشينش بغض گلومو گرفت

این چیزی نیست که کسی برات تعیین کنه. خودت باید تصمیم بگیری. می دونم سخته که مقاومت کنی. ولی مهمه. برای این که در آینده هم روت حساب کنن و به تصمیماتت احترام بذارن، باید بدونن مواردی هست که شخصیه و خودت به عنوان یه انسان مستقل درباره شون تصمیم می گیری. مخصوصا این که از اول همچین قراری نداشتین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اصلا بحث چادر نیست در کل شما تو زمان آشنایی چالشهایی رو برای هم بوجود آوردید براساس نوع رفتار و جوا ...

نميشه اخه شوهر من خيلي اخلاقش تنده تا بحثمون ميشه ميگه طلاقت ميدم يا ميره ب مامانش ميگه ك بحثمون شده نميشه بهش ازين حرفا بزني

[QUOTE=59142818]خودم گاهي وقتا دوس دارم سرم كنم ولي وقتي باباش اونجوري باهام حرف زد بعدم خودش اينجوري ميگه يجورايي ف ...[/QUOTسرت کن و بهش بگو فقط بخاطر اقا سر کردم. امیدوارم لیاقتشو پیدا کنی و با انگیزه سرت کنی. من تا20سالگی لیاقت نداشتم ولی بعد سرم کردم و الان بمیرمم برنمیدارم هرچند سخته و گاهی متلک میشنوم

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
نميشه اخه شوهر من خيلي اخلاقش تنده تا بحثمون ميشه ميگه طلاقت ميدم يا ميره ب مامانش ميگه ك بحثمون شده ...

این زندگی خیلی چاله داره

بهتره با هم برید مشاوره

با همین فرمون پیش برید به طلاق نرسید یه زندگی پر تنش خواهید داشت

نميشه اخه شوهر من خيلي اخلاقش تنده تا بحثمون ميشه ميگه طلاقت ميدم يا ميره ب مامانش ميگه ك بحثمون شده ...

خوب پس داره زور میگه دیگه تهشم برنده است وقتی حتی حرف عادی هم نمیتونی و اجازه نداری بزنی

حالا چه تحفه ای هست که تو از حرف طلاقش بترسی😡😡😡😡جهنم.

با اینجور آدما یا باید بجنگی تا حقت رو بگیری یا باید مظلوم سرتو بندازی پایین و بگی چشم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من دوازده سال به اجبار چادر سر کردم اما بعد از بچه دار شدنم به راحتی گذاشتم کنار...زیر بار حرف زور نرو 😉نمیگم چادر بده اما هرکی یه سلیقه ای داره 😊

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
خودم گاهي وقتا دوس دارم سرم كنم ولي وقتي باباش اونجوري باهام حرف زد بعدم خودش اينجوري ميگه يجورايي ف ...

عزیزم منم روزای اول عقدمون مادرشوهرم با خنده گفت بابا میگه چرا دلسا چادر نمیپوشه؟خواهر شوهرام چادرین. شوهرمم شب اول عقدمون گفت مانتویی یا چادری فرقی نداره هرجور خودت راحتی ولی ۶ روز بعد عقد گفت چادر بپوش منم پوشیدم. الان سه سال از ازدواجم میگذره و دارم جدا میشم ولی دیگه روم نمیشه بدون چادر بگردم

سلام عزيزم،ي چيزايي ميگيا باهم رفته بوديم بيرون شال من خيلي معمولي سرم بود يهو بلند گفت روسريتو بكش ...

عزیزم

بله متاسفانه گاهی رفتارهای نادرست خیلی رو آدم اثر میذاره و کلا از همه چی دلزد میکنه

در هر صورت خودت بیشتر اخلاقشون دستته سعی کن همیشه آروم باشی اما منطقی

اینطوری راحت حرفات اثرگذار میشه و خودت هم راحتتر میتونی تصمیم بگیری

بالاخره اون شخص همسرت هست و شریک زندگیت خودت هم کاملا اخلاقش رو میدونی پس از خدا بخواه بهترین راه رو جلو پات بذاره که بتونی بدون اینکه ناراحتی و بحثی پیش بیاد حرفت رو بزنی و بهشون بفهمونی چادر اجباری خیلی بدتر از بی چادر بودن هستش

انشاءالله موفق باشی عزیزم

منم برات دعا میکنم عاقبت کار بخیر بشه

تو هم برا من دعا کن گلم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم من کاری به حرف پدر شوهرت ندارم ایشون نمیتونه واسه شما تعیین تکلیف کنه ولی اگه این خواسته خود ش ...

اخه مگه برده ام ك اسنو اون واسم تعيين كنن چ اندازه ازاد باشم يا ن