2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 82 پست
من خودم چادریم اما به نظرم شوهرت داره غیر منطقی برخورد میکنه.  بهش بگو شما اونو همینجوری که هست ...

ميگه چادر خوبه ي شخصيت ديگه اي ب ادم ميده،دقيقا همين حرفارو بهش زدم ميگه ن قرار نيس بگي بايد منو همينجوري بخواي و اينا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کاری به حرف پدر شوهرت ندارم ایشون نمیتونه واسه شما تعیین تکلیف کنه ولی اگه این خواسته خود شوهرت هست به نظرم انجام بده و اینجوری تو دلش بیشتر میشینی زندگی جای کل کل و بحث این که روز اول چی گفتم چی شنیدی نیست ، دیگه الان شما سر زندگیتی سعی کن  با سیاست و حفظ استقلال فکری  خودت دل شوهرت هم بدست بیاری با اهمیت دادن به علایق و سلایقش...

جالبه  حتی همه چادریا گفتن نه.چقدر خوبه ک ب نظرات هم احترام میزاریم  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دوس ندارم ولي شوهرم ميگه من شوهرتم بهت ميگم بپوش بايد بپوشي و ب حرفم گوش كني

باز هم احساس خود ارباب بینی مردها و رعیت دیدن خانوم بیچاره 

طرز پوشش حق خودته و کسی اجازه دخالت نداره 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

من هم دخترعموم چادریه کلا همیشه چادر میزنه. خواستگارش گفت همیشه چادر میزنی؟ اون هم گفت دیگه برای سیزده به در و رفتن برای گردش توی طبیعت نه. پسره گفت نه باید همیشه چادر بپوشی دختر عموم هم ردش کرد. به هیچ عنوان نپوش. زوری نمیشه نه کسی رو چادری کرد نه مانتویی. این زورگویی محضه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بگو منم زنتم 

باهات شرط کردم

حق نداری زیر حرفت بزنی

به عنوان یه انسان حق دارم هر طور راحتم لباس بپوشم

تا وقتی خودت به نتیجه نرسیدی سرت نکن. ولی یکم تحقیق کن. چادر لباس حضرت زهرا بوده اگه خودتو مدیونش میدونی حفظش کن و اینکه اگه چادر سرت کنی دل امام زمانتو شاد کردی.البته مانتویی محجبه هم داریمدولیدچادر بهترین شکل حجابه

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹

بگو داری میگی شوهر...

نمیگی ارباب که...

لباس من به خودم مربوطه.

تو در این حد حق داری که بگی حجابم رعایت باشه.(اونم چون از اول حرفشو زدید)

وگرنه من چادر دوست ندارم، همینجوری هم منو پسندیدی، پس حق نداری حرفی بزنی.

از قدیم گفتن مرده و حرفش...

تو چه مردی هستی که زیر حرف خودت میزنی...

رگ مردونگیشو قلقلک بده

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
یعنی چه. کنیز نگرفته که. بهشون بفرمایید اگر این‌طوره من هم دوست دارم شما بیرون که می‌ری کراوات بزنی. ...

زندگي كلا واسم خسته كننده شده همش زندگيم ب حرفاي اينو اون وصله با اينكه اصلا  اجازه دخالت نميدم ولي ديگه الان كم اوردم