البته فهمیده ی چیزایی . ولی اونم مطمئن نیست و نمیدونه تا چه حده . نمیدونه داغونمش حالم خرابه. خودشم ...
من تقریبا خیلی وقتا اتفاقی تاپیکاتو دیدم خیلی دوست دارم بدونم اون چه توجهی بوده که تو همه تاپیکات ازش حرف میزنی و باعث شده برداشت کنی که اونم بهت علاقه منده اگه دوست داشتی بگو شاید بتونم کمکت کنم ولی اگه نخواستی بگی هم اینو بدون یه پسر اگه از دختری خوشش بیاد حتی اگه خجالتی هم باشه باز محال ممکنه خودش بعد یه مدت نره سراغ اون دختر و جلو نیاد چون میترسه نکنه اون دختر با یکی دیگه بره تو رابطه یا نکنه یه پیشنهاد دیگه ای دریافت کنه و من از دستش بدم پس تا دیر نشده بجنبم و باز اینم بدون یه پسر ممکنه ته دلش ازت بدش میاد یا حتی متنفر باشه ولی جوری رفتار کنه که انگار شیفتته اینو بعنوان کسی میگم که پسرا رو از مادراشونم بهتر میشناسه چون هم با پسرای زیادی تو رابطه بودم هم با اخریش که الان همسرمه تایم طولانی ای دوست بودم واسه همین تقریبا تمام ریزجزئیات رفتاریشونو میشناسم
من تقریبا خیلی وقتا اتفاقی تاپیکاتو دیدم خیلی دوست دارم بدونم اون چه توجهی بوده که تو همه تاپیکات از ...
اینا دیگه دارن میرن از اینجا... ولی درخواست دوستی میشه بدی لطفا . چیزایی که میگیو قبول دارم. من امیددد داشتم بیاد سمتم بعد اون قضیه ولی بعد فهمیدم دوستدختر داره ....