2777
2789
عنوان

کِ ر ا ش بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست
بهش بگو همیننننننننعلم غیب نداره که حداقل یه شمارو ازش داشته باشی خب

خاطره خوبی از این گعتنا ندارم قبلا ب یکی گفتم توهیین و تحقیررررر و بلاک کرد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره خوبی از این گعتنا ندارم قبلا ب یکی گفتم توهیین و تحقیررررر و بلاک کرد !

شانستو امتحان کن دختر

خوبه بره دیگه کلا از دستش بدی؟تا فرصت داری به فکر باش

ولی فقط مثلا درحد گفتن کلمه ی دوستت دارم

مثلا بگو دوستت دارم بعد برو بیشتر واینسا ارزشت بیاد پایین

پشمام ریخت ازت تو ک سنی ازت گذشته اخه این رفتارا چیه

چ ربطی به سن داره . اولا نگفتم ۲۷ ، گفتم رد کردم و خیلی بزرگترم . دلم نمیخاد اینجا کسی سنمو بدونه. بعدم هرکسی شرایط زندگی خودشو داره ...😔

شانستو امتحان کن دختر خوبه بره دیگه کلا از دستش بدی؟تا فرصت داری به فکر باشولی فقط مثلا درحد گفتن کل ...

بخدا نمیدونم چرا اینجا انگار این چیزا قفله ... دیدم بیرون از اینجا دختره خودش میره پیام میده شماره میگیره و و و ابراز میکنه و .... نتیجه هم میگیره . بسمه تحقیررررر ....خسته شدم . اگه بارداری یا هرچی اصلا ، توروخدا دعا کن دلش بلرزه برام بیاد سمتم الساعه .... پدرم دراومد از انتظااار

البته فهمیده ی چیزایی . ولی اونم مطمئن نیست و نمیدونه تا چه حده . نمیدونه داغونمش حالم خرابه. خودشم ...

من تقریبا خیلی وقتا اتفاقی تاپیکاتو دیدم خیلی دوست دارم بدونم اون چه توجهی بوده که تو همه تاپیکات ازش حرف میزنی و باعث شده برداشت کنی که اونم بهت علاقه منده اگه دوست داشتی بگو شاید بتونم کمکت کنم ولی اگه نخواستی بگی هم اینو بدون یه پسر اگه از دختری خوشش بیاد حتی اگه خجالتی هم باشه باز محال ممکنه خودش بعد یه مدت نره سراغ اون دختر و جلو نیاد چون میترسه نکنه اون دختر با یکی دیگه بره تو رابطه یا نکنه یه پیشنهاد دیگه ای دریافت کنه و من از دستش بدم پس تا دیر نشده بجنبم و باز اینم بدون یه پسر ممکنه ته دلش ازت بدش میاد یا حتی متنفر باشه ولی جوری رفتار کنه که انگار شیفتته اینو بعنوان کسی میگم که پسرا رو از مادراشونم بهتر میشناسه چون هم با پسرای زیادی تو رابطه بودم هم با اخریش که الان همسرمه تایم طولانی ای دوست بودم واسه همین تقریبا تمام ریزجزئیات رفتاریشونو میشناسم

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

من تقریبا خیلی وقتا اتفاقی تاپیکاتو دیدم خیلی دوست دارم بدونم اون چه توجهی بوده که تو همه تاپیکات از ...

اینا دیگه دارن میرن از اینجا... ولی درخواست دوستی میشه بدی لطفا . چیزایی که میگیو قبول دارم. من امیددد داشتم بیاد سمتم بعد اون قضیه ولی بعد فهمیدم دوستدختر داره ....

ولی دعام کن بیاد سمتم لطفا ....دلش بلرزه برام . خستممممم منم آدمممم