2777
2789
عنوان

کِ ر ا ش بیاید بگم

224 بازدید | 31 پست

بچه ها دارن میرن از اینجا . مهم نیست کجاست اینجا ، خوااهش میکنم دعا کنید دلش بلرزه برام نتونه از فکرم درآد بیاد ارتباط بگیره باهام. نگید برو بهش بگو علاقتو . نمیشه ب دلایلی. یکماهه ی چشمم خونه ی چشمم اشک . ملت چ راحت میرسن من چ گناهی کردم ۷ ماهه کرا ش زدم و رسما ۴دماهه بدلایلی داغون شدم. ی توجهاتی کرد گنده ک فک کردم میاد جلووو. امونمووووو برید . بلا بدتر ترلان توی بامداد خمار سرم اومده 😭😭😭😭😭😭😭😭 توروخدااا دعا کنید برام خسته شدم بچه نیستمممممممم داغونم بریدم دیگهههه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته فهمیده ی چیزایی . ولی اونم مطمئن نیست و نمیدونه تا چه حده . نمیدونه داغونمش حالم خرابه. خودشم یبار ی توجه گنده کرد ک از سر همون حالم زاار نزاره

خداروشکر کن من ۸سال عاشقش بودم دختر

منم این کراشمه . قبلی ۱۰ سال ! دیگه بریدم از اون خستمممممم

دعا کنید این خودش بیاد سمتم معجزه شه من چمه مگههه بخدا بد نیستم نه قیافه نه تیپ نه باطن...