2777
2789
عنوان

دارم میسوزم و میسازم😭😭😭😭😭

206 بازدید | 8 پست

یعنی مشکلاتی دارم که نمیدونم برای حل کدومشون به درگاه خدا دعا کنم، انقدر زیادن انقدر پیچیده ان، واقعا از زندگی کردن پشیمونم

واقعا جز خدا پناهی ندارم ، دعاهم میکنم ...

موقع دعا کردن نمیدونم برای کدوم مشکلم دعا کنم، همشون مهمن، دارن منو میکشن، کلی طول میکشه تا بگمشون

بیماری هایی که خیلی عصبی و داغونم کردن و تشخیص درست داده نمیشن و دارو میخورم فایده نداره

مشکلات روحی روانی مثل کمبود اعتماد به نفس و اضطراب اجتماعی

ظاهر

تنهایی و نیاز ج که امونمو بریده اما از ترس خیلی چیزا نمیخوام ازدواج کنم اما کاش کسی بود توی زندگیم

اهداف شخصیم که آرزومه بهشون برسم

شغل نداشتن و وضعیت مالی داغون

مشکلات ماورایی😑😭

واقعا خسته ام

خدایا منو چرا به این دنیا اوردی

دو هفته اس همش آرزو میکنم کاش کسی توی زندگیم بود عاشقم بود بدون ازدواج ،حالا اگه خیلی ایمن و عالی بود بعد ازدواج کنیم. ولی هیچی نمیشه هزارتا مانع هست

تک تکتون از من خوشبخترین، حداقل یکیو تو زندگیتون دارین اگه هم ندارین مشکل مالی ندارین اگه هم دوتاشووندارین حداقل سلامتین عذاب نمیکشین، یا سردرگم نیستین

منتظر روز مرگمم راحت شم، همش حسرت میخورم، باور کنین اگه یه عشق امن و درست حسابی توی زندگیم بود همه اینا رو تحمل میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکلاتی مشابه تو داشتم کسی بود ک عاشقم بود و تحت هر شرایطی منو میخاست میخاستم ازدواج کنیم فکر کردم بدبختی هام تموم شد خودش رو کشت خیلی ناباورانه .... فهمیدم بدبختی من ته نداره ... و الانم میخام زندگی خودمو تموم کنم و فقط دنبال راهم

نمیدونممم همش فکر میکنم شاید تقدیر سیاه من اونو کشت میدونی الان خیلی خوشبختی دعا کن ب روز من نیفتی . ...

تاپیکتو خوندم، به نظر منم تقصیر تو نبوده ، خدارحمتش کنه. ایشالله خوشبخت بشی

با این وضعیت روحی فروپاشیده که تو داری یا هیچ عاشقانه نمیشه یا اگه بشه مطمعنا مشکلاتی شبیه بخودت داره

از فردا برو یه باشگاه هفته ای سه بار ورزش اونجا تا یکم روبراه شی بعد به آرزوهات و حل مشکلاتت فکر کن

درست میشه کم کم

تاپیکتو خوندم، به نظر منم تقصیر تو نبوده ، خدارحمتش کنه. ایشالله خوشبخت بشی

من قیافه دارم خیلی چیزا داشتم اما هیچوقت زندگی ب خاست من نبود....دنبال حل مشکلاتت باش عشق من یکسال منو امیدوار کن و نذاشت کار کنم و تو همه چی دخالت کرد و آخرش خودش رو کشت و نابودم کرد .... جز خودت ب هیچکس تکیه نکن امیدوارم همه چی درست شه برای من ک تموم شد