2777
2789
عنوان

سن و ازدواج

86 بازدید | 5 پست

امروز که رفته بودم مدرسه آموزش از راه دور امتحان بدم که بار اوله رفتم بزرگسال امتحان افتادمو اونجا بدم بعد مراقب که میخواستم برگمو بدم گفت بیا یه عکس ازش بگیر نشون قوم هاتون بده

گفتم واسه چی گفت با شوخی و خنده آنقدر توهم نوشتی بنده خدا نمیتونه بخونه گفتم دیگ نوشتم خندیدم بعد گفت مجردی گفتم آره 18 سالمه گفت آها پس برو نشون مامان و بابات و خواهرت و اینا بده گفتم 18 سالمه بعد گفتم بیشتر میخوره گفت ن چون اومدی بزرگسال گفتم.بعد گفت پس چرا اومدی بزرگسال گفتم من امتحانامو قبول نشدم اومدم دیگ بزرگسالان گفت کنکور دادی گفتم آره میخوام برم غیر انتفاعی گفت موفق باشی گفتم ممنون خداحافظ

یعنی به من آنقدر میخوره میخوره ازدواج کرده باشم یعنی فکر کرده سنم زیاده ؟🫤

چون فقط به من گفت خیلیا اونجا بودن

چون مراقب امتحان قبلی ها هم همین خانم بود قبلش هم شاملو درست کرد بهم گفت انگار اون عبا سورمه ایتو نپوشیدی منم خودمو زدم به نشنیدن جوابشو ندادم

شایدم چون پوشش من با بقیه فرق داره تو ذهنش مونده نمیدونم

ولی چرا این فکر کرد پیش خودش ذهنم درگیر شده

شاید چون خیلی ها ازدواج که میکنن دیگه دبیرستان راهشون نمیدن میان بزرگسال امتحان میدن فکر کرده جزو اونایی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون خیلی ها ازدواج که میکنن دیگه دبیرستان راهشون نمیدن میان بزرگسال امتحان میدن فکر کرده جزو او ...

نمیدونم شاید

شایدم چون تعجب کرده من بزرگسالم خواسته بفهمه چند سالمه شایدم برعکس چون کم میخوره و سنم کمه تعجب کرده اومدم بزرگسال

نمیدونم شاید شایدم چون تعجب کرده من بزرگسالم خواسته بفهمه چند سالمه شایدم برعکس چون کم میخوره و سنم ...

اره دیگه اینا چون اینجور چیزا براشون زیاد پیش میاد ناخوداگاه ذهنی شون این قضیه است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲