2777
2789
عنوان

کیا مرغ عشق دارن لطفا کمکم کنید

62 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من شوهرم یه جفت مرغ عشق خریده لطفا کمکم کنید.. هرچیزی که لازمه بدونم رو بهم بگین لطفا

پنج ماهشونه

اگه خواستین یه اسم بامزه هم براشون پیشنهاد بدین یکیش ابیه یکی دیگه سفیده

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بهشون توجه کن و سعی کن دستیشون کنی باهاشون حرف بزن بعضی وقتام تو خونه ازادشون بذار ولی درو پنجره و ا ...

چچجوری دستیشون کنم؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غذاشون رسیدگی کن هفته ای دو بار اینا یا سه بار تخم مرغ آب پز کن سفیده شو بذار بخورن

غذای مرغ عشق تقویتی بخر

براشون گاها خیار هویج و سبزی بذار خیلی دوست دارن

تو خونه گاهی ازادشون کن پرواز کنن

من کلی پرنده و مرغ عشق داشتم و دارم

دوتا مرغ عشق جدیدا گرفتم آبی و سفیدن

دیگ اسم پیدا نکردم اسمشونو همون آبی جون و سفید جون صدا میزنم😁

منم مرغ عشق دارم ۷ ماهه ولی باما دوست نمیشن😅

قفسم باز گذاشتیم نیومدن بیرون

اسمشون شنگول و منگول و حبه انگور هستش

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

چچجوری دستیشون کنم؟

اولاش اصلا به زور نگیرشون بذار تو قفس بمونن فقط برو دور قفس و اینا ببیننت و باهاشون صحبت کن که عادت کنن به محیط بعدم کم کم با ارزن خوشه ای و اینچیزا که دوست دارن بذار رو دستت ببر سمتشون که بیان بخورن زمانبره ولی باید اعتماد کنن

جاشون گرم باشه

از صدای بلند میترسن

ابشون هروز عوض کن

ظرف دون هربار تمیز کن قارچ نگیرن

غذاهای نرم هم بجز دون میتونی بدی

قفس تو ارتفاع باشه روزمین نباشه

شبا ی چراغ خواب براشون روشن کن

چچجوری دستیشون کنم؟

از جوجگی باید خودت بهشون غذا میدادی ،الان دیگه نمیشه،مراقبت خاصی هم نداره مواظب آب و دونش باش،هفته ای ۲ بار هم قفسشون تمیز کن

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
مال من شدن با اینکه جفت دارن

من ۴ تا داشتم بالغ بودن خریدم،یک سال پیشم بودن دستی نشدن

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز