2777
2789
عنوان

یادداشت روزمرگی

144 بازدید | 21 پست

من از وقتی که با فضای مجازی و مخصوصا تلگرم اشنا شدم، چنل داشتم و نوشتم، از همه چیز هم نوشتم، از اینکه امروز به فلان دلیل ناراحت بودم یا از اینکه امروز بهمان اتفاق باور نکردنی و خوشحال کننده تو زندگی م افتاده، این مدت هم که اینترنت نداشتم همچنان نوشتم ولی خب ارسال نشد، خودم با تاریخ و ساعت یادداشت شون سند میکردم، الان که بیشتر به ادم ها توجه میکنم تعداد خیلی زیادی هستن که همچین بستری رو ندارن، واقعا برام سواله که این داستان های بی اهمیت یا با اهمیت روزمرهتون رو چیکار میکنید اگر نمینویسید یا برای کسی تعریف نمیکنید؟

اگر سر کیف باشم برای خانواده تعریف میکنم

اما جدیدا هیچی تعریف نمیکنم پیش دوستام هم ساکتم پیش خانواده هم عموما ساکت

چیز جالبی نیست خودمم داخل به یاد سپردن چیزای روزمره ضعیفم

🌷🌷👏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سر کیف باشم برای خانواده تعریف میکنماما جدیدا هیچی تعریف نمیکنم پیش دوستام هم ساکتم پیش خانواده ...

اخه مثلا یه سری چیزا رو نمیشه برای خانواده گفت، یه سری چیزا رو برای دوست نمیشه گفت اما اگه فضایی باشه که صرفا یه سری خواننده و کسایی که گه گاهی ری اکت میدن باشن و تو بتونی صحبت کنی و حتی اگه قضاوتت هم بکنن خیلی سود و ضرری به حالت نداره، بنظرم خیلی مناسبه برای تخلیه اون هیجانها، حالا چه مثبت چه منفی.

اخه مثلا یه سری چیزا رو نمیشه برای خانواده گفت، یه سری چیزا رو برای دوست نمیشه گفت اما اگه فضایی باش ...

درسته

اما من احساس امنیت نمیکنم حتی یه مدت نی نی سایت مینوشتم اما همون هم پشیمون شدم

برای هوس مصنوعی میگم

🌷🌷👏

من یه نفرو دارم بهش میگم اون چیزایی ک نمیشع بهش گفت هم تو دلم نگه میدارم

من گاها یه سری چیزا اینقدر گذر کردن ازشون برام سخته که برای چند نفر میگم، گاها برای یه نفر چند بار میگم، تازه داخل همون چنل هم مین

یسم تا بتونم بگذرم.😂😂

درستهاما من احساس امنیت نمیکنم حتی یه مدت نی نی سایت مینوشتم اما همون هم پشیمون شدمبرای هوس مصنوعی م ...

وای هوش مصنوعی که عالیه

اما من یه جاهایی میره روی اعصابم همه اش تاییدم میکنه😂

من گاها یه سری چیزا اینقدر گذر کردن ازشون برام سخته که برای چند نفر میگم، گاها برای یه نفر چند بار م ...

اره واقعا

منم گاهی درک نمیشم وقتی به اون آدم میگم

روش تو بهتره حداقل خالی میشی

🪴🌱همه بهانه ها دروغ‌اند هر که بخواهد می‌تواند…

اره واقعا منم گاهی درک نمیشم وقتی به اون آدم میگم روش تو بهتره حداقل خالی میشی

من یه دوست دارم، مثلا با اب و تاب دارم اوج اون داستانی که برام پر از درد بوده صحبت میکنم، اخر کار میپرسه چرا؟ واقعا دلم میخواد بگیرم خفه ش کنم😂