من از وقتی که با فضای مجازی و مخصوصا تلگرم اشنا شدم، چنل داشتم و نوشتم، از همه چیز هم نوشتم، از اینکه امروز به فلان دلیل ناراحت بودم یا از اینکه امروز بهمان اتفاق باور نکردنی و خوشحال کننده تو زندگی م افتاده، این مدت هم که اینترنت نداشتم همچنان نوشتم ولی خب ارسال نشد، خودم با تاریخ و ساعت یادداشت شون سند میکردم، الان که بیشتر به ادم ها توجه میکنم تعداد خیلی زیادی هستن که همچین بستری رو ندارن، واقعا برام سواله که این داستان های بی اهمیت یا با اهمیت روزمرهتون رو چیکار میکنید اگر نمینویسید یا برای کسی تعریف نمیکنید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر سر کیف باشم برای خانواده تعریف میکنماما جدیدا هیچی تعریف نمیکنم پیش دوستام هم ساکتم پیش خانواده ...
اخه مثلا یه سری چیزا رو نمیشه برای خانواده گفت، یه سری چیزا رو برای دوست نمیشه گفت اما اگه فضایی باشه که صرفا یه سری خواننده و کسایی که گه گاهی ری اکت میدن باشن و تو بتونی صحبت کنی و حتی اگه قضاوتت هم بکنن خیلی سود و ضرری به حالت نداره، بنظرم خیلی مناسبه برای تخلیه اون هیجانها، حالا چه مثبت چه منفی.