2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5649 بازدید | 1166 پست
روی هم ک خوبه بخوابیم😋😍😍😍😍😍😍😍مثلا من روی تو😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تشک ابری هستی لعنتی

اره من هم تشکم هم پتو خخخخ

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اره بخدا موز و شیرینی تر البته بقیه تنقلاتش جداس پاستیل ادامس خرسی و شکلات عصرا هم چایی شیرین میخوره ...

وای خدا اینجوری میگی غش میکنمممم 😍😍😍😍😍😍

یدونه ارغوان میخواممممم😍😍😍😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر علی خالی میکنم غر میزنم دعوا میکنم🤣🤣🤣

منم امین از دو روز قبلش میفهمه هی میگ باز عصبی شدی هااااا فکنم نزدیکه منم بیشتر حییییغ میزنم من اروووممم الکی اینو ب اون ربط نده من عصبی نمیشم میگ معلومه خودت نمیفهمی خخخ

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

وای عاشقتم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣برای ارغوان موز بخر بچه عادت د ...

دراگون مگه ماشین نبود؟ ضرر داره برا دندون آهن خوردن😂

آجیل هم ک تبخال میزنید

من خودم دائم کاهو کلم میخورم با یونجه🤣

فقط اینکه صبحانه بهتون آب پرتقال و خاویار و شیر میدم اسهال بشید یه روزه فراری میشید خودتون😂😂😂😂😂😂

منم امین از دو روز قبلش میفهمه هی میگ باز عصبی شدی هااااا فکنم نزدیکه منم بیشتر حییییغ میزنم من اروو ...

وای علی میگه باز شدی داستان ما شروع شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدا اینجوری میگی غش میکنمممم 😍😍😍😍😍😍یدونه ارغوان میخواممممم😍😍😍😍😍😍

مث جارو برقیه بس چیز میز میخوره....الانم کادو تولدش بود کالسکه و عروسک داره تو خونه راه میبره مگه مامان این نوه تویه خخخخ راسی من ی ارسلانم دارم هاااا اونو برات بگم

دراگون مگه ماشین نبود؟ ضرر داره برا دندون آهن خوردن😂آجیل هم ک تبخال میزنیدمن خودم دائم کاهو کلم میخ ...

وای دهنتوووووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برو ببین ملکه چی نوشته لیست ارغوانو باید بخری🤣🤣🤣🤣🤣

مث جارو برقیه بس چیز میز میخوره....الانم کادو تولدش بود کالسکه و عروسک داره تو خونه راه میبره مگه م ...

وای خداااااا😍😍😍😍😍😍😍

ای جانممم😍😍😍😍

ملکه حالا دخترت واست شیرین تره یا پسر؟؟

فرقی داره؟؟

بچها ارسلان معلم قرانش ی آقا روحانی هم هست ولی شاید سی سالش باشه بعد این سر کلاس شلوغی کرده گفته ارسلان دویستا بشین پاشو جریمه اینم گفته برووووو بابا من خیلی برم پنجاه تا اونم گفته حالا ک اینطوریه سیصدتا برو این بیشورم گفته اگ نرم چی... اونم گفته از کلاس میندازمت بیرون اینم گفته لازم نیس تو بندازی خودم میرم بیرون رفته بیرون

روی هم ک خوبه بخوابیم😋😍😍😍😍😍😍😍مثلا من روی تو😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تشک ابری هستی لعنتی

موز و شیرینی تر البته بقیه تنقلاتش جداس پاستیل ادامس خرسی و شکلات عصرا هم چایی شیرین میخوره با یه ظرف تخمه میشکونه ولی موز و شیرینی تر باید همیشه بخوره سوا از همه چیز

نگاه کپی کردم لیست ارغوان جانه🤪🤪🤪🤪🤪😂😂😂

اره بخدا موز و شیرینی تر البته بقیه تنقلاتش جداس پاستیل ادامس خرسی و شکلات عصرا هم چایی شیرین میخوره ...

@بهار2124 این ملکه میخواد منو بدبخت کنه میخواد ارغوانو بندازه ب حسام من

عروس ک نمیگیرم جارو برقی میگیرم🤣🤕