2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 1166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداااااا😍😍😍😍😍😍😍ای جانممم😍😍😍😍ملکه حالا دخترت واست شیرین تره یا پسر؟؟فرقی داره؟؟

دختر شیرین تره من چون خواهر نداشتم ارزوی دختر داشتم پسرم خوبه مامانی تره دلسوز تره ولی خیلی لجبازه رو اعصابمه دخترمم ک فقطططط بابایی هستش منتهی خیلی دوسش دارم در کل فرقی نداره اما ارزوی دختر داشتم و چون کوچیک تره مظلوم واقع میشه فعلا طرف اینم وگرنه بچه فرقی نداره..اما خودم دختر دوست دارم ،🤦

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

@بهار2124 این ملکه میخواد منو بدبخت کنه میخواد ارغوانو بندازه ب حسام من عروس ک نمیگیرم جارو برقی می ...

وای دارم میمیرم از خندههههههههه وای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم حساب کن جزو مهمون ها که چه عرض کنم ۲ماه موندن صاحب خونه هستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

دمش گرمممممم ب این میگن پسررررر

گفتم ماااادر جان نکن اینکاراتو میگ ازش خوشم نمیاد بهتر ک سر کلاساش نباشم این بشر منو سکته میده.... یا میگ همش میگ ساکت باشین بهتون ستاره میدم اخرش هر جلسه ب یکی فقط ستاره میده امروز گفتم ما ک چ ساکت باشیم چ نباشیم تو فقط ب فلانی ستاره میدی پ چرا الکی ساکت باشم

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

دختر شیرین تره من چون خواهر نداشتم ارزوی دختر داشتم پسرم خوبه مامانی تره دلسوز تره ولی خیلی لجبازه ر ...

البته چون خواهر نداری دخترت واست همه چی میشه😍😍

جفتشون خداواست نگه داره 😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿

موز و شیرینی تر البته بقیه تنقلاتش جداس پاستیل ادامس خرسی و شکلات عصرا هم چایی شیرین میخوره با یه ظر ...

هخخخ ارغوان عروسشه حله براش

خونه دارم ک😐شبا میرم حرم میخوابم زیر زمینش😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من نمیدونم هرجا بری با ارغوان دنبالت هستیم ما هم عاشق گردش با کارت تو هستیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@بهار2124 این ملکه میخواد منو بدبخت کنه میخواد ارغوانو بندازه ب حسام من عروس ک نمیگیرم جارو برقی می ...

دیدی ک سوپ با کاسه سر کشید خخخخ دیروز میخواسم دوباره عکس بگیرم حین غذا خوردن گفتم ولش تجدید نظر میکنی