2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 1166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری خوشگل میکنی 😍😍😍😍مبارکهههههه😍😍😍😍😍😍چه رنگی میکنی؟؟؟

یه رنگ قاطی پاتی😂
شیرنسکافه ای یاسی🤣🤣🤣🤣🤣
گفتم صورتی کن میگه زشت میشی

عکس گذاشتم اگه بیاد هنوز مرحله سفید کردنشون هستش

یه رنگ قاطی پاتی😂شیرنسکافه ای یاسی🤣🤣🤣🤣🤣گفتم صورتی کن میگه زشت میشیعکس گذاشتم اگه بیاد هنوز مرح ...

😂😂😂😂😂

پوستت سفید همه رنگی بهت میاد...ولی رنگ های فانتزی مثل صورتی و بقیه رنگ ها بدیش اینه زود میره...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

کار خوبی میکنی رو راست میگی،،،من خودمم اینجوریم بخوام جایی نرم نمیرم الکی قول نمیدم باهم رودربایستی ...

اره دیگه حالا انگاری چمدون ممدون بستی صب عازم مشهدی خخخخ... خلاصه گفتم بهت بگم..ولی خدای خودم دوست دارم ببینم بچه ها رو

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

😂😂😂😂😂پوستت سفید همه رنگی بهت میاد...ولی رنگ های فانتزی مثل صورتی و بقیه رنگ ها بدیش اینه زود می ...

گفتم یه تم صورتی داشته باشه داخلش

رفیق آبجیمه میگه هر کاری آبجیت گفته میکنم (چون آبجیم گفته به حرف من گوش نکنه😂🤦♀️)

حالا نتیجه اصلی رو باز براتون گزارش میکنم🙃

یه رنگ قاطی پاتی😂شیرنسکافه ای یاسی🤣🤣🤣🤣🤣گفتم صورتی کن میگه زشت میشیعکس گذاشتم اگه بیاد هنوز مرح ...

اوووف تا نصف شب آرایشگاهی پسسس حالا آماده شد پیوی خوشگلش بفرس ببینم بعدم خواهر میدونم با این میای سخته ب خودم نمیبینم تگ کنم خخخ اون آسونه بدتر از من پنجاه تا اک داری

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

گفتم یه تم صورتی داشته باشه داخلشرفیق آبجیمه میگه هر کاری آبجیت گفته میکنم (چون آبجیم گفته به حرف من ...

عزیزممم😂😂😂😂😂

ولی بهت هررنگی کنی میاد چون خودت خیلی خوشگلی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊