2777
2789
عنوان

دورهمییییی🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 5664 بازدید | 1166 پست
سلام عزیزم قربونت خوبم تو خوبی

خوبم خداروشکر😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووه بسلامتی باشه دل خووووش خوبی خودت دلم برات تنگ شده بود اخرین بار تاپیک زدی النگوهام مسخره کر ...

منم دلم برات تنگ شده بود خیلی وقت بود ندیده بودم

پیوی پیام ندادم گفتم مزاحم نشم

ملکه النگو ها برامون دردسر شد براش تاپیک زدن🤣🤣🤣

بگو امین کجایی که واس النگویی که خریدی تاپیک هم زده شد معروف شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

منم دلم برات تنگ شده بود خیلی وقت بود ندیده بودم پیوی پیام ندادم گفتم مزاحم نشم ملکه النگو ها برامون ...

منم میام میرم هستم اگ خونمو عوض کنم ک همشو میفروشم دیگ عکسم نمیدم خخخخ روحم خراب میشه

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ملکه علی واسم ماگ جدید خریده ابجیم از قیافه این میترسه برعکسش تو خونه کرده🤣🤣🤣

بهش میگفت این چیه اخه خریدی علی میگفت قشنگه

بعد آبجیم اینجوری کرد سلیقه دوتاتون زشته🤣🤣🤣🤣

منم همیشه این مدلا دوست دارم😄😄

ننه ماااااااشاااله بهششش توووووله رو گااازش بگیررررر خدا حفظش کنه

قربونت برم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خداروشکر

دیدی جانا رو؟

منم میام میرم هستم اگ خونمو عوض کنم ک همشو میفروشم دیگ عکسم نمیدم خخخخ روحم خراب میشه

ایشالله بفروشی راحت بشی خونه بهتر بخری

ملکه خونه خریدی دیگه چیا میخوای بخری بگو منم بدونمممم😄😄😍😍

نه ندیدم

اااا واتساپ بفرستم ؟

ایشالله بفروشی راحت بشی خونه بهتر بخری ملکه خونه خریدی دیگه چیا میخوای بخری بگو منم بدونمممم😄😄😍😍

خخخ هیچی عزیزم خونه بخرم از کف دست توام صاف تر میشم فعلا هیچی خخخخ اما بعدش ک یکم اوکی شدیم باز فرش مبل عوض میکنم فقط همین

ارع دعا کن ک بتونم خونمو عوض کنم جور بشه برام مرسی

من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخ هیچی عزیزم خونه بخرم از کف دست توام صاف تر میشم فعلا هیچی خخخخ اما بعدش ک یکم اوکی شدیم باز فرش ...

وای عاشقتم😅😅اخه این چه مثال باحالی بود🤣🤣

ملکه چیزای خوشگل خریدی به منم نشون بدی🤩🤩🤩

نگران نباش قشنگم به قیمت بالا فروش هم میره میخری عزیزدلم