2777
2789
عنوان

چالش تخیل🧠

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 19 پست
پشت سر او راه افتادم ولی گویی پسرک نیز نمیدانست کجا می رود همه چیز بر اساس غریزه بود گاهی چپ میرفت و ...

چترم را رها کردم و با رقص پسرک همراه شدم گویی پسرک چیزی را درونم ازاد میکرد اما نمی دانم چه بی پروا شده بودم به باران اجازه دادم ک مرا نوازش کند

چترم را رها کردم و با رقص پسرک همراه شدم گویی پسرک چیزی را درونم ازاد میکرد اما نمی دانم چه بی پروا ...

با نوازش باران آسمان غم گرفته را نگاه کردم و شروع به رقصیدن کردم گویی اکنون من هم به ناجی ای تبدیل شدم که بر اساس غریزه حرکت می کند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نوازش باران آسمان غم گرفته را نگاه کردم و شروع به رقصیدن کردم گویی اکنون من هم به ناجی ای تبدیل ش ...

اشک هایم با باران امیخته شده بودند اشک هایم چرا مرا رها نمی کنید؟ مگر نمی بینید چیزی مرا فرا می خواند

اشک هایم با باران امیخته شده بودند اشک هایم چرا مرا رها نمی کنید؟ مگر نمی بینید چیزی مرا فرا می خوا ...

در همین تلاش برای رهایی از اشک بودم که خود را رو به رو ی پسرک دیدم بی حرکت ایستاده بود و اکنون او منتظر حرکت من بود تا به دنبالم بیاید اما در این محیط سرد و سیاه به کدام سمت بروم؟

در همین تلاش برای رهایی از اشک بودم که خود را رو به رو ی پسرک دیدم بی حرکت ایستاده بود و اکنون او من ...

در این فکر بودم که صدایی شنیدم یک اهنگ غمگین ک قلبم را نوازش میکرد ....

تا ماه شب افروزم پشت این پرده ها نهان است
باران دیده ام همدم شبم یار آنچنان استლ❧
جان میلرزد که ای وای اگر دلم دیگر برنگردد
ماهم به زیر خاک و دلم در این ظلمت زمان استლ❧
ای باران ای باران از غصهام آگاهی
بزن نم به خاکش ز اشکم نپرسد چرا تنهاییლ